Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nemůžu přijít na to, jak vytvořit skupinu na facebooku takovou, abych do ní pak POZVAL nějaké lidi...Kdysi mi to šlo bez problémů ale nyní můžu vytvořit skupinu a do ní bez zeptání se lidí přidat kohokoliv, což mi přijde dost divné vůči těm lidem...
To můžu přidat teoreticky kohokoliv do skupiny "jsme skupina homosexuálů" a nenadělají s tím nic, dokud se neodhlásí
Proč to nejde už jako kdysi, nebo dělám něco špatně, ale skupiny, co jsem vytvořil kdysi, ty lze pořád přepsat a pozvat jiné lidi, čím to je?
Michallle, mě se stalo to samé, do skupiny jsem chtěla pozvat lidi a najednou jsem je tam prostě přidala, bez zeptání, bez ničeho (to bylo už koncem října). Nejspíš to bude prostě takhle, je to nějaká inovace, o které si někdo myslel, že to tak bude lepší Oni se přátelé když tak odhlásí. (Ale je to volovina, není-liž pravda :D)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.