Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skupiny na facebooku? Jak pozvat lidi?

Od: michalll* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, nemůžu přijít na to, jak vytvořit skupinu na facebooku takovou, abych do ní pak POZVAL nějaké lidi...Kdysi mi to šlo bez problémů ale nyní můžu vytvořit skupinu a do ní bez zeptání se lidí přidat kohokoliv, což mi přijde dost divné vůči těm lidem...

To můžu přidat teoreticky kohokoliv do skupiny "jsme skupina homosexuálů" a nenadělají s tím nic, dokud se neodhlásí :-D

Proč to nejde už jako kdysi, nebo dělám něco špatně, ale skupiny, co jsem vytvořil kdysi, ty lze pořád přepsat a pozvat jiné lidi, čím to je?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

2x

Michallle, mě se stalo to samé, do skupiny jsem chtěla pozvat lidi a najednou jsem je tam prostě přidala, bez zeptání, bez ničeho (to bylo už koncem října). Nejspíš to bude prostě takhle, je to nějaká inovace, o které si někdo myslel, že to tak bude lepší *nevi* Oni se přátelé když tak odhlásí. (Ale je to volovina, není-liž pravda :D)

jirbar*
hodnocení

0x

Přátele beru na pivo a né na Facebook. Takoví blbci to zase nejsou.

Tahle si taky našla přítele na Facebooku. Moc dobře nevybírala.

novinky.cz/...

michalll*

Jirbar:

Tohle je podle tebe odpověď na otázku?

jirbar*

Jó to bys musel nějakou otázku napsat. Oba příspěvky jsou pouze konstatování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]