Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KMP playlist

Od: jsfvsk* odpovědí: 2 změna:

Na playlistu u KMP mám uvedeny nahrané hudební videoklipy 2x. Nejdříve skupinu skladeb a za ní hned tutéž skupinu znovu. Klikal jsem na jednotlivé skladby v té druhé skupině a okamžitě jsem je vymazával. Ty se mi ale vymazaly i v té první, takže jsem o ně vlastně přišel. V koši jsem nenalezl nic o nich, abych je obnovil. Poraďte mi, proč k tomu vůbec došlo a co se s tím dá udělat. Ty soubory už jsou asi nenávratně pryč, že? Díky za pomoc a zdravím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Pokud jsi odstranil klipy jen z playlistu, jsou pořád na disku, kde jsi je měl. Pokud jsi dal úplné odstranění (nevím, jak to tam přesně je, mám to anglicky), pak se klipy smazaly i z disku.

jsfvsk*
hodnocení

Já mám KMP v češtině. V okně jsem si v playlistu našel dvě možnosti - Smazat přehrávaný soubor a Ihned smazat přehr. soubor. Zvolil jsem druhou možnost. To je nenávratně smazáno nebo se to dá z disku obnovit? A jak to mám udělat? Dík za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]