Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Dnes mám přes Skype přednášku. Mám sice repráčky, ale chci zkusit poslouchání přes sluchátka. Sluchátka jsem zapojila dozadu PC, nasadila a zavolala. Slyšela jsem perfektně druhou stranu. Problém je ten, že sluchátka mají krátkou šňůru, tudíž nemohu sedět před PC a poslouchat ve sluchátkách. Sluchátka jsem proto zapojila do dírky vepředu. Což je OK - můžu sedět před PC a mít na sobě sluchátka. Problém je ten, že v přední dírce sluchátka nefungují. Zkoušela jsem volat, ale nebylo nic slyšet. jak je to možné, že vzadu přes sluchátka slyším a vepředu ne? Co s tím mám dělat, aby mi to vepředu šlo?
Předem moc děkuji.
doplněno 17.01.11 16:04:Mám to tak zapojené dobře, v repráčkách dírku na sluchátka nemám a zasunula jsem to správně - do dírky na sluchátka, nikoli na mikrofon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.