Nejste přihlášen/a.
Ahoj,na pocitaci mam 2 operacni systemy,Xp a vista,ale Xp se mi z nejakeho duvod najednou zacalo skladat,zkousel sem uz vsecko ale uplne se cely posra...to je jedno,potrebuju prosim poradit jak vratit pocitac o nekolik dnu zpatky pres bios,nikdy sem to nezkousel pres bios ale kamarad mi to doporucil,muze mi tu nekdo prosim poradit postup co mam delat jak se dostanu do biosu?Diki za odpoved
Přes BIOS nic nevrátíš. To co chceš se jmenuje Obnovení systému. A popis jak na to i s obrázky najdeš na stránce Microsoftu:
no dobre tak sem se dival a nevim jestli se vubec do toho programu pres XP dostanu na to obnoveni...obcas se mi ani plocha nenacte,obcas to bezi ale nedostanu se do zadne slozky,nevim co se tam stalo ale mam tam obyc ucet a administratorskej a ten neadministratorskej funguje lip to je blbi,nevim esi to pres ten administratorskej udelam ale dekuju za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.