Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí video - vypalování více videí na 1DVD

Od: summer* odpovědí: 9 změna:

AHoj,

mám dotaz - v Pinnacle studio 9 jsem si upravila domací video, převedla ho na soubor avi, udelala menuv software TMPGEnc chtěla jsem ho vypálit v Neru. Vypalila jsem videa,ktera jsem chtela mit samostatne na DVD, šlo to v pohode. Pak mi zbyly videa, ktera je chtela dat na jedno DVD, protoze byla krátká a zbytečně by zabírala jedno DVD. Ale ono to neslo. A tak se dostávám k mému dotazu -

Jde vubec vypalit na jedno DVD, více domácích videí? Nebo musím každé vypalovat zvlášť? Pokud to jde, byla bych ráda, kdyby jste mi napsali postup, jak to udelat.

Děkuji za každý názor

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vladislav*
hodnocení

1x

Jde o to, v jakém formátu to chcete vypálit. Pokud to má být v avi, vypalujte normálně jako datové DVD a dostanete tam souborů kolik chcete, dokud nezaplníte disk.

summer1
hodnocení

potřebuji to v takovém formátu, aby to šlo přehrávat na stolním DVD přehravači.

Takže stačí, kdyz to vyrenderuju (nebo jak se tomu říká) v pinnaclu, aby to melo příponu avi. a uz s tím nic nedelam, jen to vypalim?

vladislav*

Pokud DVD přehrávač podporuje tento formát ,(musí podporovat DivX, nebo XviD) není s tím potřeba už nic jiného dělat.

Když podporuje DVD DivX nebo Xvid to ještě neznamená, že to na něm bude hrát, je jich moc "druhů".

hodnocení

0x

při každém vypalování disku DVD je v NERO okénko/zatržítko, kterým disk buď po činnosti vypalování "uzavřete" nebo necháte otevřený pro možnost dalšího dovypálení dat- zřejmě máte toto políčko označené tak, aby data pozdeji nemohla být přidávána (jmenuje se to asi uzavření disku). Povolte tedy pozdější přidávání před započetím vypalování, a mohlo by to být OK.

summer1
hodnocení

jj o tomhle vím... Takže musím vždycky vypalit jakoby jeden film, a pak zase druhy na stejne DVD?

Myslela jsem, jestli nejde vypalovat vsechny filmy co chci najednou... ale asi ne co?

hm, samozřejmě že jde vypálit všechny filmy najednou, nesmějí však svou velikostí v součtu přesáhnout danou velikost disku. Např. fotky také nepálíte jednu a pak druhou ale všechny najednou.

summer1
hodnocení

to je mi samozřejmě jasné... ale když dám v neru přidat k videu co už tam mam další video, tak mi to napíše chybu, ze to tam přidat nejde, protože už tam jedno video je...

lui*
hodnocení

0x

Nero vision expres umí přidávat videa. Editovat menu apod. Chce to ale trpělivost. Není to až tak průhledné. Odzkoušet vše nejdřív na malých souborech a až potom začít dělat naostro.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]