Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zdarma posílat SMS zprávy na mobil

Od: jirgeorge* odpovědí: 6 změna:

Já bych chtěl z internetu posílat zdarma SMS zprávy i s fotkama.Poradí mi někdo,jak SMS i fotky z internetu posílat?Předem děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marabu*
hodnocení

0x

vodafonepark, ale jen do konce mesice. sms i mms zdarma.

park.vodafone.cz/...

Pak bez fotek klasicke sms z netu, nebo stahnout program, napr Kubik dream com kde je i historie, kontaktlist, nemusi se pokazde opisovat kod... a jine vyhody... ;) Zdarma. Obcas je nutne kliknout na reklamni baner a stranku je mozno ihned zavrit..

hodnocení

0x

Zaregistrujte se na Vodafone Park ať jste u kteréhokoliv operátora. Budete mit stovky volných SMS a MMS ke všem operátorům. Ve vaší zaregistrovné stránce si založíte adresář. Velmi pohodlné, účelné, SMS 760 znaků*ua* park.vodafone.cz/... . Jen po čase vám zavolají s nabídkou služeb vodafone, i když odmítnete, volné SMS vám nezruší. Je to super.

jabraka*

Také využívám Vodafone park s velkou spokojeností.

JABRAKA

hodnocení

0x

Po registraci do všech sítí, ale už jsem to dlouho nepoužíval

smsmania.cz/...

wiew*
hodnocení

0x

Případně smsbrana.cz ... se člověk zaregistruje, má tam možnost si udělat vlastní CL a je tam i historie zpráv. docela dobrá www

kato*
hodnocení

0x

Tady: freesms.cz/... si uděláte i svůj adresář*placni*.Nebo tady esemes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]