Nejste přihlášen/a.
Zdravím poradce i poradkyně.
Je to asi 5 dní co mi začal zlobit Pošťák - 2.4.9.
Dřív dokud sem si email nepřečetl tak sem měl na obálce pořád upozornění o nepřečtené (doručené) zprávě.Teď i když zapnu ráno kompjůtr a mám doručený nepřečtený emaily tak mi obálka neukazuje nic. Nenapádá vás něco čím by to mohlo být?.?.?
Já neklikám na tu obálku ale najedu si přímo na seznam na mejlovou schránku, přečtu a pak kliknu prvým na obálku a kliknu na Zkontroluj nyní . Sem ho odinstaloval a znovu nainstaloval tak uvidíme.
Jak moc je důležitý SSL zabezpečení?.?.?
Luisi, asi už budu mít v tuto pozdní hodinu útlum jako vrata , ale vůbec to nechápu.
Pošťák, pokud je dobře nastavený, tak tě upozorní a dokonce i zvukem, že máš mail. Přímo přes pošťáka se dostaneš do své schránky nebo si maily stáhneš do PC
Ty máš u hodin obálku (teda pošťáka) ale neklikáš na něj, ale jdeš přímo do schránky na Seznamu, přečteš si emaily, potom pravým myšítkem klikneš na obálku a dáš Zkontrolovat nyní? Co kontroluješ, když jsi právě "přišel" ze schránky a maily sis přečetl? Nač toho Pošťáka teda vůbec máš, abys zkontroloval právě přečtené emaily?
Pokud jsem to špatněpochopila, tak mne oprav, ale nic jiného z toho já osobně nevyčtu
Sondaw to je jedno jak s pošťákem pracuju. S mým problémem to nemá nic společnýho.
Odinstalace a zpětná instalace pošťáka nepomohla. Problém pořád trvá.
Jak nemá nic společného?
Pokud nejdřív zkontroluješ maily ve schránce, nemá tě pošťák na co upozornit. S tvým přístupem ho vůbec na nic nepotřebuješ a vidím poprve někoho, kdo si nainstaluje program na kontrolu pošty, ale kontroluje ji nejdřív ručně a potom chce kontrolu po programu.
Takhle ti prostě na nové emaily upozornit nikdy nemůže, protože žádné nejsou
Jinak si zkontroluj nastavení přístupu do emailové schránky
Je přece jedno jak se dostávám k mejlům!.!.!
Můj problém je jinačí!.!.!
doplněno 18.01.11 16:55:Nastavení je podle mě v pořádku!.!.!
Lujsi o co Vám jde? Mě kolikrát připadá, že to děláte naschvál nebo jste opravdu takovej s prominutím idiot?
Zkusme nechat emoce bokem.
Dejme tomu ze Vam nekdo posle email. Pokud si ho prectete jinacim zpusobem nez prez Postaka, zmeni se status toho emailu z "neprecteno" na "precteno" a Postak nema na co reagovat, nevidi proste zadnou novou zpravu, jen same stare, prectene a proto take nevyskoci zadne okenko "Mate 1 novou zpravu".
Postaka take pouzivam a zadny problem jsem zatim nezaznamenal.
Luisi,
nevím, co máš přesně na mysli, ale pokud mám nepřečtený email, tak mám na symbolu obálky hvězdičku, když nový email nemám, tak je obálka čistá.
Mě jde o to že mám doručenej email ale obálka mi nezobrazuje nic. Nebo obráceně. teď mi přišly 3 emaily,po kliknutí na obálku a jejich přečtení mi ještě několik minut zobrazuje hvězdičku na obálce i přes několikanásobné klikání na Zkontroluj nyní.
Tak se na to koukněte a vysvětlete mi to prosím.
doplněno 24.01.11 21:06:email je přečtenej a smazanej, přesto mi obálka signalizuje že tam mám email.
No a když máš email přečtený a smazaný a odejdeš z té stránky, zavřeš jí, tak obálka pořád ukazuje přijatý email? Nemáš nějaký na další stránce? Mě můj google ukazuje cca 200 doručených mailů, to jsou ty někde vzadu, které jsem neotevírala.
Jo nemáš, znova koukám na obrázek. Ale zkusila bych odejít na domovskou stránku, pak se podívat na obálku.
Ale no vždyť jo, tady jde o to, že odejdeš z toho emailu, nebo ho jenom po změnách zavři. Když si nainstaluješ nový program, tak taky musíš zrestartovat počítač, aby si to všechno srovnal.
Luisi, mám u hodin ikonu na kontrolu pošty na gmailu, přijde mi pošta, celá obálka u hodin zmodrá, přes ni se dostanu do své pošty na gmailu a poštu přečtu. Zavřu svoji poštu na gmailu a přesto chvíli trvá, než mi obálka u hodin změní barvu na světlou, která signalizuje, že nemám žádnou poštu.
Prostě chvíli počkej, asi to nějakou dobu trvá, než si to Pošťák "přežvejká"
Ještě se podívej, jestli není v nastavení volba animace té ikony
doplněno 24.01.11 21:30:Ještě doplním, tak zavři to okno na serveru a chvíli počkej, ikona by u hodin měla změnit animaci. Pokud ne, zkus napsat na zákaznickou podporu seznamu
Luisi,
já jsem z tebe jelen. Toto vlákno bude opět běh na dlouhou trať. Na to má nervy Sondaw, já ne. Sondaw, obdivuji Vás, já bych skončil u Chocholouška.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.