Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřicházejí emaily

Od: 6babina odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,poradí mi někdo co může být příčinou,že do emailové pošty dostávám jen emaily od 4 dopisovatelů.Ostatní emaily ve své poště nemám.Asi je mám nějak bloknuté.?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

1x

Poskytovatel emailové schránky? Poštovní klient?

kato*
hodnocení

1x

Já bych se mrkl do nastavení v emailech na filtry.Je možné,že vám ostatní poštu posílá rovnou do koše.Mrkněte se je -li to tak

Více se dá poradit jen po doplnění informace.Co je to za email?

marenka*
hodnocení

0x

Dívala jste se do Spamu? Jak říká Kato, podívala bych se do nastavení, můžete mít zakázané emaily např. s příponou .com ;)

6babina
hodnocení

Děkuji.Ve Spamu to není

sondaw*

Z tvé velestručné odpovědi jsme se nic nedověděli, proto se nemůžeš dočkat žádné rady.

Na otázky jaký email používáš neodpovídáš, jestli kontroluješ emaily přímo ve schránce na tom kterém serveru nebo je stahuješ do počítače přes nějakého poštovního klienta, zda nemáš v nastavení emailu odesilatele v nedůvěryhodných adresách, jestli je nemáš blokované např. antivirem ap.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]