Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Update chyba

Od: sakr odpovědí: 8 změna:

prosím o radu či pomoc,mám w vistu 32bit,w uptate mi hlásí chybu 80072efe,a tím pádem mi nefunguje čtečka karet včetně flshky vubec nereaguje,mám essed tem mi hlásí vše ok,tak jako klener/spybot/anvanced/nic mito nenašlo tím myslím vir netuším co s tím děkuji,

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Řešení tvého problému s chybou 80072efe popisuje úpřímo Microsoft:

windows.microsoft.com/...

bena*
hodnocení

0x

Ještě se chci zeptat - to vyhodí chybu při hledání aktualizací nebo instalaci → support.microsoft.com/...

nebo jak tu dával odkaz spider → windows.microsoft.com/...

sakr
hodnocení

chybu mito hlásí jenom při hledání aktualizací, jinak ne pak mám ještě jeden problém pokavat mužeš tak porat nereaguje to vubec snad se píše flash včetně čtečky karet tím myslím třeba kartu s fotáku a pod,ani přes tiskárnu kde mám taky čtečku vubec prostě okno ne a né,snad jsem to napsal srozumitelně moc poč nerozumím díky.

Vlož kartu do čtečky v PC a otevři Tento počítač. Je tam zobrazeno Zařízení s vyměnitelným úložištěm odpovídající vložené kartě?

A co se týká pravopisu, tak ten komentovat nebudu, protože tu žádný není.

pravdomluvny*

Tento dotaz je důkazem o úpadku češtiny. Pokud umíš lépe anglicky, možná bychom tomu rozuměli lépe.

sakr
hodnocení

o tom upadku češtiny mám tomu rozumět že jsem blb nebo jak sto mysle?

pravdomluvny*

Přečti si to po sobě a sám uznej, že je to katastrofa. Copak nechodíš do školy?

bena*

Nechci se Vás nijak dotnout, ale Vám bych doporučil hodiny českého jazyka. Já si na pravopis rád potrpím. Já mám češtinu velmi rád, vážím si ji.

K Vašemu problému - nehodlám to luštit, prosím, aby jste to napsal lépe. Nemá to hlavu ani patu. Nevím, co chcete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]