Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem so zvukom

Od: toms odpovědí: 22 změna:

prosim vas potrebujem pomoc,preinstaloval sm windows a nainstaloval som vsetky ovladace mam windows xp sp3 ako aj predtym,vsetko drivery som nainstaloval aj od zvukovej a nejde mi vobec zvuk ani na liste nemam tu ikonu na upravovanie hlasitosti zvuku ked pustim pesnicky napriklad nic nehra len vypise neaku chybu skusil som aj odinstalovat realtek driver aj znovu nainstalovat a nic

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kodeky nainstalovány? Např.K-Lite.

toms
hodnocení

ale mne neyobrayi vobec ani na liste tu ikonu na ovladanie hlasitosti,ani pri zapnuti ziadny zvuk nikde

A co spravca zariadeni? Vidi zvukovku? Mas pri nej zlty otaznik? Pozri tiez ovladacie panely, zvuk.

toms
hodnocení

neviem ci ju vidi ale tam kde je sound video and game contollers tak tam mam 5 zariadeni zobrazenych audio codecs legacy audio drivers a este 3 dalsie a other devices kde je zlty otaznik tak tam mam iba eternet controllers a PCI device to neviem co je

Jestli ti chybí ovladače na zvukovku, najdeš je na CD dodaném k základní desce. Pokud tomu tak skutečně je, budeš mít ve správci zařízení podobné zobrazení jako zde:

forums.techguy.org/...

toms
hodnocení

lenze ja om k tomu ntb nedostal ziadne cd vtedy, a v spravcovi zariadeni to nemam hento

a co tam teda mas? Ze zariadenie pracuje spravne?

toms
hodnocení

ked si dam zvuk a zvukove zariadenia v ovladacom paneli ked to otvorim tak neda sa mi tam nic nastavit.relatek asi 3 veryie som skusal instalovat a nikdy nic.niekde som cital na nete za treba nainstalovat najskor neaku zaplatu KB888111

pravdomluvny*

Je třeba nainstalovat verzi driveru podle typu základní desky a verze Windows.

doplněno 15.01.11 18:11:

Co je to vůbec za noťas?

toms
hodnocení

pisal som to uz je to acer aspire one 5310 windows xp sp3,lenze neviem ako zistim ten typ zakladnej dosky

pravdomluvny*

Že by zde?

119.cz/...

toms
hodnocení

dakujem a ktory to je ten intel chipset?na zakladnu dosku?pretoze vacsinu s tychto uz mam instalovane okrem toho modem

ked audio, zeby ten realtek? Sam ho spominas.

toms
hodnocení

ale ze ktory je na tu zakladnu dosku som sa pytal teraz ci ten chipset intel, nevadi,no uz som ro preinstaloval znovu a stale nic nejde to

pravdomluvny*

playgate.cz/...

doplněno 15.01.11 19:07:

Tento je na zvukovku

doplněno 15.01.11 19:08:

Jako první se instalují ovladače na chipset, potom ostatní

toms
hodnocení

ano presne tento realtek mam nainstalovany anejde mi to

toms
hodnocení

nainstaloval som prve cipset intel a potom realtek a stale nic

pravdomluvny*

Ještě mrkni do Ovládacích panelů - Zvuky a zvuková zařízení na záložku Zvuk, jestli tam je navolená zvukovka

toms
hodnocení

tam sa mi neda nic nastavit mam tam vsetko take blede sive a nic sa neda vybrat a v tych polickach je ze :bez nahravacich zadriadeni

toms
hodnocení

no uz viem trochu viac,ezobrazuje mi vobec v spravcovi zariadeni ten realtek

lui*
hodnocení

0x

Jestli to má onboard zvukovku, není zakázaná v BIOSu?

hotovo*

problém je, že jestli máš nainstalovaný windows XP se servicepackem 3, tak ten zvuk snad nikdy nerozjedeš. Musíš nainstalovat windows XP s SP2, nainstalovat ovladače zvuku a potom samostatně SP3. Trvalo mi velice dlouho, než jsem problém vyřešil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]