Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nekvalitní zobrazení fotografií

Od: zajda888® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

včera jsem si všiml,když jsem chtěl otevřít fotku na Spolužácích.cz,že kvalita při zobrazení je mizerná,fotky kostičkují,při zvětšení už není téměř vidět,kdo na ní je.Zkoušel jsem otevřít další fotky (Novinky.cz),ale tentýž problém.Pokud ale otevřu fotky,co mám na počítači,jsou pěkně ostré.Neví někdo,čím by to mohlo být? Mám WinXP,grafika ATI 4200,pokud je třeba uvést ještě nějaký parametr,rád doplním.Děkuji za rady.

doplněno 15.01.11 14:27:

Prohlížeč Firefox,ale dělá to i v Exploreru.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Fotky jsou pravděpodobně na Spolužácích nahráty as velkou kompresí a v malém rozlišení, proto při zvětšení dělají to, co popisuješ. Řešením je nahrát je znovu v odpovídající kvalitě.

hodnocení

Ano to je pravda,ale ještě dva dny zpátky se zobrazovaly OK.Dělá to,když chci otevřít jakoukoliv fotku (zprávy Seznam,Novinky,tn.cz...) a taky video se zhoršilo.

doplněno 15.01.11 16:21:

Na těch Spolužácích je nezvětšuju,stačí je jen otevřít a kvalita nula.

Ak by si pouyival napr. prehliadac Opera, tak by som Ti povedal, pozri na nastavenia-web stranky, a zrus opera turbo.Tato funkcia sa pouziva pri pomalom pripojeni, vdaka nej je nacitanie rychlejsie, zhorsena je ale kvalita obrazkov.Ako je to u inych prehliadacov neviem, vystacim si s Operou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]