Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Teď mi přišli aktualizace - můžu si je nainstalovat? Přišla mi aktualizace " Aktualizace microsoft office 2003 Service pack 3 (SP3)" Mám windows 7 tak nevím, jestli tam mám nainstalovat tuto aktualizaci.
Tyto aktualizace platí pro XP a office 2003, ta že pro Vás jsou k ničemu. Pochybují, že mate u windows 7 nainstalované office 2003. Ale nejsem expert přes PC. Určitě to upřesní další radci.
Jak to myslíte? Já jsem si kupoval CD Ms Office 2003 a instaloval jsem si to na win 7. A teď právě koukám přišla mi aktualizace SP3.
I přesto že to je aktualizace pro operační systémy - Podporované operační systémy: Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2
Mám win7, takže si to mám nainstalovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.