Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace pro word 2003

Od: tomatos odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Teď mi přišli aktualizace - můžu si je nainstalovat? Přišla mi aktualizace " Aktualizace microsoft office 2003 Service pack 3 (SP3)" Mám windows 7 tak nevím, jestli tam mám nainstalovat tuto aktualizaci.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

0x

Tyto aktualizace platí pro XP a office 2003, ta že pro Vás jsou k ničemu. Pochybují, že mate u windows 7 nainstalované office 2003. Ale nejsem expert přes PC. Určitě to upřesní další radci.

tomatos
hodnocení

Jak to myslíte? Já jsem si kupoval CD Ms Office 2003 a instaloval jsem si to na win 7. A teď právě koukám přišla mi aktualizace SP3.

Tato aktualizace je už přes tři roky stará, ale určitě si ji nainstalujte:

microsoft.com/...

tomatos
hodnocení

I přesto že to je aktualizace pro operační systémy - Podporované operační systémy: Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2

Mám win7, takže si to mám nainstalovat?

Jedná se aktualizace Office a pokud by byl problém s operačním systémem, instalátor tě zastaví. V době uvedení aktualizace nebyly Windows 7 na trhu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]