Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Screen print - jaký program?

Od: lucikkro* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den.. chtěla bych se zeptat, kde si mam stáhnout porgram na to, aby mi šla uložit internetová stránka, jako obrázek.. něco jako print screen, nebo tak něco.. pokud někdo pochopí, co potřebuju :-D Ozvěte se prosím.. a dyštak pošlete odkaz.. předem děkuji. :) (OS - Win7) ;D

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Existuje na to doplněk pro Firefox. Ke stažení je zde:

zdarma.org/...

lucikkro*
hodnocení

Děkuju.. a jak se to používá..? :D

Odkážu tě na stránku výrobe, kde je to popsáno (anglicky)

screengrab.org/...

screengrab.org/...

hop®
hodnocení

0x

"Dyštak" odpovídám, přestože nevím, jestli jsem pochopil... ;)

A nešlo by opravdu jednoduše použít ten klasický PrtScr a vložit do souboru?

lucikkro*
hodnocení

Já totiž nepochopila, jak se PrtScr.. používá. :-D Ale jinak děkuji.

PrtScr je klávesa po jejímž stisknutí se do chránky vloží to, co právě vidíš na obrazovce. Když pak spustíš třeba Malování a dáš příkaz Vložit, tak se ti tam vloží tem obrázek obrazovky. Ten můžeš podobným způsobem vložit i třeba do Wordu ... prostě do nějakého programu, který umí s obrázky pracovat.

lucikkro*
hodnocení

Dík moc za radu. Už to mám a je to super. Děkuju, děkuju :)

jirbar*

A když zároveň zmáčkneš ALT tak se uloží jen akivbí okno z obrazovky

dolis72*
hodnocení

0x

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

používám snagit, to na obrázky, klidně celou stránku nebo pdfcreator, ten to samo uloží do pdf

hop®

Na převod do .pdf používám Bullzip...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]