Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztmavnutí obrazovky notebooku

Od: precimira odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer.Prosím poradte-mám notebook HP Compaq 6735s,Vistu-stává se mi,že při sledování filmu,stahování filmu či hraní nějaké hry obrazovka stmavne a já musím pc vypnout a opět zapnout.Obrazovka je tmavá(modro-černá),nic na ní není,a nereaguje na nic-pohyb myší,atd.Jsem laik,ale pochopil jsem(pravděpodobně),že při větším zépřahu něco hapruje.A já prosím o radu co,a jak to eventuelně dát do cajku.Díky moc-Míra

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jednou z možných příčin může být skutečně to, že se NB přehřívá. Na NB najdeš otvory vyfukující teplý vzduch a nasávající vzduch studený. Ty je třeba profouknout. Nejlépe se to udělá tlakovým vzduchem, když se odstraní dolní kryt NB. Pokud si na to troufáš, tak směle do toho.

precimira
hodnocení

Díky za radu-vyzkouším a dám vědět.

precimira
hodnocení

Vysavač na větrák jsem použil,ale nepomohlo-co dál?Míra

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]