Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upřednostnění přehrávače

Od: skrob® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

jak nastavit, aby mi vše co přehrávám ihned naskočilo do KMPlayeru, který používám a ne do WMP.Po vložení disku mi v tabulce KMP system nenabídne.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Zkuste start-ovl.panely-přehrát automaticky - a zde si nastavte co konkrétně chcet v tom či onom otevírat.

hodnocení

Jojo jasně, ale tam mi nabídne WMP nic a nic nedělat.

pravdomluvny*

Klikni na jeden hudební soubor pravým tlačítkem, dej Otevřít v programu - Zvolit program - tam zvol KMP a dole zatrhni volbu:"K otevření tohoto typu souborů vždy použít.."

doplněno 14.01.11 14:37:

Stejně tak s videoklipy a pod...

hodnocení

audio jede, s DVD zatím válčím, pokud je na video na HD jede v KMP, ale s mechaniky nenabídne nic než WMP

pravdomluvny*

Tento počítač - Jednotaka DVD - pravé tlačítko - Vlastnosti - Přehrát automaticky - tam nastavíš akce pro jednotlivé formáty

hodnocení

Tak tam jsem už byl, jak tem KMP tam mám dostat, u audia mi dal vybrat .

Upřednostnění přehrávače

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]