Nejste přihlášen/a.
dobrý den koupil jsem si zyxel G-202 na bezdrátovou síť nainstaloval ovladače nejakou utilitu...instalace v pořadku ale internet nejede.
když dam síťová připojení píše to že zyxel G-202 nepřipojeno a červeny křížek...nejde mi to rozchodit...
poradi někdo v čem delam chybu nebo najaky zjednodušeny navod by se hodil...dekuji moc mam windows 7 ultimate 64bit
Přes prgram dodaný k tomu Zyxelu nebo pomocí prostředků Windows prohledej okolní bezrátové sítě a připoj se na tu, kterou potřebuješ.
Krátký návod najdeš zde (bod 5).
jo mam dokonce 2 ale k ani jedne se nada připojit moje tv se k nim ale bezproblemu připoji nobo notebook taky.
kdyz se chci připojit napíše mi to WINDOWS SE NEMOHL PŘIPOJIT K Í SÍTI je tam i poradce při potíži ale ten nenajde žadny problem.
ps tak velký bl... nejsem
ještě jsem myslím nepotkal člověka kterému by pomohl poradce při potížích z win, s tím už čas neztrácím, strejda G je rychlejší
No když nepřipojeno tak se nemůže připojit, nemáš něco nastaveno, adresy, hesla ...
no bezdratova sít je zaheslovana ale když se k ni připojuju tak se to na heslo nepta...asi to bude neco s tou zyxel utilitou ale zkoušel jsem to v ni nastavovat asi 2 hodiny a už nemam na ni nervi
se mi zdá, že v tom máš chaos.
a) někdo tu bude trpělivý
b) dá super odkaz
c) najdeš v krabici manuál a přečtěš si ho
d) zavoláš kámoše který tomu hoví.
samo, nemusíš používat origo, ale wifi můžeě řídit tím co nabízí win
k čemu se připojuješ, jak se jmenuje ta druhá krabička s anténkou (výrobce, model), kdo je poskytovatel (komu platíš za internet) kdo Ti ji nastavil?
Ještě taková poznámka, jaké používáš připojení? U některých poskytovatelů se stává, že ti musí povolit každé zařízení.
Já se tedy v sítařině až tak moc nevyznám, sám často hledám rady co a jak, ale jen se zeptám, jakou utilitu jsi si nainstaloval? Já co mám doma WiFi tak všechno mě chodí bez jakýchkoliv utilit. Jen nástroje co mají wokna a zatím nebyl sebemenší problém. Já bych stáhnul z netu nejnovější ovladače, ty nainstaloval, na utilitu se vybodnul.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.