Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ADSL Volný x O2

Od: aaaaaaaaaaaaaaaaa odpovědí: 4 změna:

mám několik let ADSL od Volného. Pamatuji asi dva výpadky v řádu hodin, jinak jsem až na cenu, která se skládá z paušálu o2 a platby za internet volnému spokojen. Potřebuji spolehlivost, rychlost je v zásadě nedůležitá. (však jsem začínal na báječném ADSL o rychlosti 128)

Teď má o2 zase svou akční nabídku ADSL za 400, na rok, bez dalších závazků. Jak tak prolézám net, tak jsem častokrát narazil na to, že ADSL od o2 vypadává.

Je to možné? Vždyť volný je jen přeprodaný o2.

Díky za zkušenosti (spolehlivost, výpadky, odezva) od těch kteří využívají ADSL od o2.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkušenost jen nejlepší,o2 mohu doporučit.Akorát mě rozčiluje,proč mají noví zákazníci o2 platit 400,- Kč za totéž,za co já platím 930,-.

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

na to je prý jednoduchá rada - dát jim výpověď a oni cuknou. Prý. Lepší mít z drátu něco než nic.

Jinak je to celkem běžné, předplácím si časopisy a nový dostane k předplatnému flešku, DVD, modem, tričko, knihu ... co já vím. No a já letitý dostanu jen tu složenku na další období.

Ta akce je na rok, za rok jim dám výpověď. Jen by mě štvalo případné mezidobí bez netu, via gprs to není nic moc a 3G - to budu mít dlouhé vousy než k nám doputuje.

hodnocení

0x

Já jsem přešel od mikrovlny ke kyslíkům. Mikrovlna to byl obraz bídy a utrpení. Neustálý výpadky, odezva i v řádů vteřin... prostě nic moc. Nepomohla výměna snad všecho možnýho ani nemožnýho, přesměrování na jiný převaděč, všechno marný. Ted jsem asi půl roku u kyslíků, ten modem co dávají by asi mohl být lepší, to jo. Upload taky nic moc, ale naštěstí mě až tak moc neomezuje. jinak stabilita, odezva i rychlost podstatně lepší než mikrovlna co jsem měl. Výpadek za půl roku žádný, až se divím, když vidím kudy mají ten drát taženej...

Já jsem zavolal k o2 a trošku jsem si postěžoval,výsledkem byla výrazná sleva na paušálu za internet,téměř se to blíží nabídce pro nové zákazníky.Sorry ale nejsem debil,jedni tolik a druzí jinak?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]