Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záložky z Firefoxu do Opery

Od: fidel® odpovědí: 9 změna:

Dobry deň, mám otázku ohľadom záložiek v Mozile kde ich mám strašne veľa a teraz som si nainštaloval na vyskúšanie Operu a rád by som si záložky z Mozily čo ich mám strašne veľa rád aktivoval do Opery, ako to mám urobiť s pozdravom, fidel.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Menu - Nastavení - Import export - Importovat záložky Firefoxu.

jarmek*

a do google chrome to dostanu jak? nebo to nejde vůbec asi že?

kato*

Taky to jde. Nahoře vpravo klikněte na klíč-Možnosti-Osobní údaje-Importovat data z jiného prohlížeče-a vyberte...

13.01.11 17:40
hodnocení

Ďakujem

Výborný je program Transmute, který podporuje velké množství prohlížečů a je zdarma:

gettransmute.com/...

pravdomluvny*

Já mám teď takovou situaci: Používám FF a Operu. Při nainstalování Opery jsem převedl záložky z FF. Snažil jsem se přidávat záložky do obou, ale přesto se stane, že jsou některé záložky které mám jen v FF a některé jen v Opeře. Dalo by se to nějak synchronizovat, abych měl v obou prohlížečích všechny?

To umí ten program taky, ale až v placené verzi. Možná by ti alespoň jednorázově pomohla trial verze.

pravdomluvny*

Díky za odpověď, vyzkouším to.

hodnocení

Spider vďaka, akurát som vyskúšal Transmute a previedol perfektne všetky záložky z Firefoxu do Opery a je aj v češtine a mám bez problémov všetko tak ako som mal vo Firefoxe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]