Nejste přihlášen/a.
Dobry deň, mám otázku ohľadom záložiek v Mozile kde ich mám strašne veľa a teraz som si nainštaloval na vyskúšanie Operu a rád by som si záložky z Mozily čo ich mám strašne veľa rád aktivoval do Opery, ako to mám urobiť s pozdravom, fidel.
Taky to jde. Nahoře vpravo klikněte na klíč-Možnosti-Osobní údaje-Importovat data z jiného prohlížeče-a vyberte...
Já mám teď takovou situaci: Používám FF a Operu. Při nainstalování Opery jsem převedl záložky z FF. Snažil jsem se přidávat záložky do obou, ale přesto se stane, že jsou některé záložky které mám jen v FF a některé jen v Opeře. Dalo by se to nějak synchronizovat, abych měl v obou prohlížečích všechny?
To umí ten program taky, ale až v placené verzi. Možná by ti alespoň jednorázově pomohla trial verze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.