Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevirání JPG

Od: izanek odpovědí: 14 změna:

Nejdou mi otevírat JPG, mohu je prohlížet pouze v prezentaci, odesílání je pořádku, stejně jako přehrávání videí. Závada je stará asi 14 dnů a v nápovědě se mi ukazuje , že řešení existuje ale bohužel ne v češtině...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

0x

Pokud spustite jakykoliv graf. editor a pokusite se otevrit .jpg soubor - podari se to? Pokud ano, mate problem ve spatne asociaci .jpg - cili Tento pocitac - nastroje - zalozka Typy souborů a nastavte si vychozi program pro priponu .jpg

izanek
hodnocení

Dík, rada možná dobrá ale nemohu najít typy souborů...je mi líto

Je to v Možnostech složky v menu Nástroje.

Otevirání JPG

izanek

postupujete obráceně, jistě máte v PC obrázky, fotky v JPG, JPEG. Klikněte na soubor pravým tlačítkem myši, rozbalí se nabídka - oteřít v programu - rozbalí se nabídka programů které umí to zobrazovat. Označíte si čím, dáte fajku do okenka vždy. Prohlížeč jistě máte, minimálně prohlížeč obrázků a faxů, malování

izanek
hodnocení

Děkuji všem za rady,ale stále se mi to nedaří. Mám notebook a jsem mírně pokročilý. Prosím o srozumitelnou radu. Děkuji.

V jakém programu jsi ty obrázky dříve prohlížel?

ladinpraha*

Asi by bylo vhodné sdělit, jaký prohlížeč obrázků je nainstalovaný. Jaký OS?

izanek
hodnocení

Dolňující dotaz. Nejsem ještě natolik zběhlý,prosím, co je to OS, jak poznám, v jakém to bylo programu?

ladinpraha*

OS = operační systém (Windows, Linux).

izanek
hodnocení

Mám Windows Vista

ladinpraha*

A nebo

doplněno 13.01.11 14:35:

Visty neznám, ale předpokládám, že je to stejné jako v XP.

Otevirání JPG #2
ladinpraha*
13.01.11 14:32

Buď

Otevirání JPG #3

No teď už nijak. To by sis musel pamatovat. Co se stane, když dvojklikneš na nějakém obrázku?

izanek
hodnocení

SLÁVA! POVEDLO SE! Děkuji všem mnohokrát za dobré rady!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]