Nejste přihlášen/a.
Zkus tohle:
Start>Spustit>regedit
najdi klíč
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerDesktopNameSpace
klepni na klíč pravým myšítkem>Nový>příkaz Klíč a zadej řetězec {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}>Enter
Klepni na nový klíč a v pravém podokně poklep na položku Výchozí
V dialogovém okně Upravit řetězec zadej do pole Údaj hodnoty řetězec Recycle Bin a klepni na tlačítko OK
Koš by se měl znovu obnovit
diky za snahu
ano to uz mam... kos se zobrazuje na plose ale je tu problem s jeho otevrenim :
http://img340.imageshack.us/i/kosnabidka.png/
nabidka napravo se mi zobrazuje pri klepnutim pravym na kos na plose
ta leva se mi ukaze kdyz mam kos v panelu rychleho spusteni dole na liste
takze bych chtel vedet jestli nejakej expert nevi co to je ...
uz sem tu myslim cetl ze nekomu zmyzel kos a ze mel Advenced System Care ja to mel taky ale pak sem to odinstaloval a pak mi po dvou dnech zmyzel kos nevim jestli to spolu souvisi ... diky za odpoved
koš mam obnoveny ale neni provozuschopny - nejde mi otevrit
doplněno 13.01.11 18:25: http://img340.imageshack.us/i/kosnabidka.png/
ta nabidka napravo je kdyz mam kos na plose a kliknu pravym ta druha je kdyz kliknu pravym z panelu snadneho spusteni proste se do enj nemuzu dostat jakoby prestal fungovat - mam jen ikonu ale nic s ni nejde delat max smazat/ vyjmout a vlozit
Tak zkuste spustit Advanced SystemCare a tam klikněte na Obnova. Obbnoví se vše, co Advanced Systemcare změnil.
ok zacnu tedy tady kde presne by se melo nachazet tlacitko obnova v ASC? nekde v nastaveni nebo nekde u seznamu ext programu?
doplněno 13.01.11 18:22: sem pozapomel doplnit snad to bude mit vyznam
ten ASC se mi nejak rozladil a pak neslo nic delat proste mi zbelala nabidka a pak zustalo jen tlacitko nastaveni ale ani to neslo spustit tak sem to odinstaloval ...
oj dalsi problem ASC sem nainstaloval 23.12. 2010 a nejstarsi bod obnovy mam 7.1. 2011 vsechny v roce 2010 smazany windowsem =(( - neni mozne vratit vsechny zmeny zpusobene ASC nejaky dalsi napad?
Nemáš tam nějakou havěť - vir,spyware? zkontroloval bych to např. Eset online scannerem (dej do googlu a musíš to pouštět v Inetrnet Explorelu)
Pokud je PC čisté, zkusil bych nějaký nástroj na tweakování windows např. na slunecnice.cz jich je dost (TweakXP, TweakUI...) ale pozor aby sis nerozvrtal systém.
jop co presne bych mel v tom tweaku delat? mam tweakui a tam se mi vse zda normal a k tomu kosi je tam normalne zatrhnuty a na plose ho mam ale ted resim problem jak ten kos rozjet aby sel otevrit
doplněno 13.01.11 19:56: online scan ukoncen nalezeny 4 infiltrace trojskeho kone ulozeny do karanteny a smazany kos stale nefunkcni
pomoci ASC nejde vratit vsechny zmeny kos nefunkcni je nejaky zpusob " jak stahnout novy kos" nebo ho nejak nastavit nebo neco podobneho? diky
Ta obnova ikony na ploše je asi nějak nefunkční, možná ztratila cestu k programu. Já bych zkusil vytvořit ikonu zástupce znovu (a starou bych smazal), tedy:
Otevřít (z plochy) Tento počítač, v něm potom Složky, a v levém sloupci (Složky) pak najít Koš. Levým klikem myši ho otevřít a pak vytvořit zástupce přes Soubor - Koš - Vytvořit zástupce.
doplněno 13.01.11 01:15:No koukám že ta rada asi moc fungovat nebude, protože z té plochy asi nezmizela ikona zástupce ale přímo programu. Tak jedině omrknout ty složky jestli se tam někde koš neschovává a počkat na radu někoho, kdo tomu pořádně rozumí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.