Nejste přihlášen/a.
Objednal jsem si desku - ASrock N68S-UCC (vím že to je hroznej shit,tak mi to prosím nepište) a CPU-Athlon II X3 445..vše šlo v pohodě napasovat a zapojit,ale až ted jsem zjistil že mám na zdroji jen 20pinový napájecí konektor pro desku (+4pin pro CPU),ale deska kterou jsem koupil má 24pinové napájení,a tak si nejsem jistý jestli to můžu zapojit ,aniž by něco vyhořelo .Je mi jasný že výkon by byl nižší než při plném napájení,ale je to jen dočasně,než bych koupil nový zdroj.
Vím že je to OT ,ale ještě bych se zeptal ,co říkáte na tyhle RAM:Kingston DDR3 1600Mhz 2Gb CL9 (to je trochu horší,ale opravdu to tak ovlivnuje výkon?)
Díky všem
Pokud je tvůj současný zdroj dostatečně výkonný, tak stačí redukce 20/24pin jak už zde bylo porazeno. Bez ní bych to ovšem nezkoušel. Taky by se ti mohla odebrat do věčných lovišť.
Opravdu je to tak závažné?...na nějakých forech jsem četl ,že někdo to takhle taky měl a PC mu fungoval normálně...navíc většina nových desek a prý i zdrojů má nějakou přepětovou ochranu (omluvte mě pokud se pletu,moc se v tom nevyznám)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.