Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu najít hdd v pc

Od: tlustoprd* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den dnes mi záhádným způsobem zmizel disk E . Mám externí hdd verbatim 1 terabajt rozdělil jsem ho před časem na dva E cca 183 gb a J 746 gb dnes otevřu pc a ečko nikde ,přes program Partition Wizard Home Edition 5.0 jde vidět , v E mám vše hry foto atd prosím o pomoc. Přidám foto.

Nemůžu najít hdd v pc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlustoprd*
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Spusť správce disků přes příkaz diskmgmt.msc a podívej se, jestli má diskový oddíl přiřazené písmeno. Když ne, tak ho přiřaď a máš ho zpět.

tlustoprd*
hodnocení

dík za odpověd ,ale ..

doplněno 12.01.11 15:18:

Není tam písmenko E jak to mám přiřadit?

Nemůžu najít hdd v pc #2

Pravým tlačítkem myši na daný diskový oddíl a je to volba Změnit písmeno jednotky a cestu..

tlustoprd*
hodnocení

olééé díky pavouku.

tlustoprd*
hodnocení

dík ještě 1

doplněno 12.01.11 15:33:

Prosim tě spidere proč nemám na J tu modrou barvu zobrazující jak je zaplněný hdd?

Nemůžu najít hdd v pc #3

Z obrázku to moc patrno není (číselné údaje), ale buď na ní nic není nebo tak málo, že se ještě zaplnění nezobrazí.

tlustoprd*
12.01.11 14:59
hodnocení

sorry

Nemůžu najít hdd v pc #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]