Nejste přihlášen/a.
Dobrý den včera jsem byla u známé a její syn mi ukazoval fotky a na počítači v časopise měl vloženou fotku přítelkyně,na kapotě auta taky můžete mi prosím napsat jak to udělal? nebo mi i ukazoval v obrazku album kde sami listujou fotky prosím o přesný postup chtěla bych si to zkusit dík
doplněno 12.01.11 11:02:On to tam jen nějak dal (vložil) a ukázal mi to nikdo jiný to neviděl jen já jeho Mamka řekl mi že si s tym musel pohrát já nechci nikde své foto ukazovat jen bych si to chtěla zkusit jak to udělal
doplněno 12.01.11 12:13:potřebovala bych vědět jak to tam vložil co udělal děkuji (prosím přesný postup
doplněno 12.01.11 13:16:Moc děkuji uživatelům spider,radus a sdgg to jsou přesně ty stránky které jsem hledala díky moc
Z dotazu bych vůbec nepochopila, že se jedná o tohle. Photofunii používám, třeba moje dcera se nechce vdávat, tak jsem jí aspoň udělala fotku ve svatebních šatech. Bohužel mám zatím málo vhodných portrétů a taky je tam málo vhodných vzorů pro muže. .
Nemusí se ani to demo stahovat, fotka se vloží, bezdráty ji někam odnesou a za chvíli se vrátí upravená. Dost dobrý fórek.
Děkuji za parádní typ. Luxusní stránečka, už si hraju.
Patronko děkuju, to znám. Já ke kadeřnici ani nechodím, stříhá mě holčina, která se nedávno vyučila a jak se jí to povede, tak se jí to povede.
Přiznám se, že na sebe už ani nehledím, to je ztráta času.
Ale s chutí si hraji s fotkami mých pejsků, právě z doporučené stránky od Spidera jsem si stáhla upravenou fotku a zkusím si jí podle toho namalovat. Sama od sebe to neumím, ale tohle je krásná předloha. No posuďte sami. (šlo by to i s člověkem)
Mařenko, tak to Ti poradím ještě další hračku. Je to HairStudio - vlasové studio Setup. Musíš asi přes vyhledávač. Dá se stáhnout free neregistrovaná verze. Můžeš si vložit portrét a měnit účesy i jejich barvu. Jen to nejde ukládat, ale já to mám vymakané přes PrintScreen a přes "malování" to ukládám jako obrázek. Pak se s tím dají dělat další úpravy. Dám Ti sem jednu, kterou jsem nedávno dělala tady pro jednoho chlapce, ale on ani nereagoval.Nevadí
doplněno 12.01.11 14:03:Dá se udělat i lepší kvalita, když máš původní fotku. Tuhle jsem taky kopírovala přes PrintScreen a to už je moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.