Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dát svou fotku do časopisu

Od: macek* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den včera jsem byla u známé a její syn mi ukazoval fotky a na počítači v časopise měl vloženou fotku přítelkyně,na kapotě auta taky můžete mi prosím napsat jak to udělal? nebo mi i ukazoval v obrazku album kde sami listujou fotky prosím o přesný postup chtěla bych si to zkusit dík

doplněno 12.01.11 11:02:

On to tam jen nějak dal (vložil) a ukázal mi to nikdo jiný to neviděl jen já jeho Mamka řekl mi že si s tym musel pohrát já nechci nikde své foto ukazovat jen bych si to chtěla zkusit jak to udělal

doplněno 12.01.11 12:13:

potřebovala bych vědět jak to tam vložil co udělal děkuji (prosím přesný postup

doplněno 12.01.11 13:16:

Moc děkuji uživatelům spider,radus a sdgg to jsou přesně ty stránky které jsem hledala díky moc*palec*:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Talo mi to práci to najít, ale podařilo se. Tady toho máte až nad hlavu, stačí si vybrat:

photofunia.com/...

patronka*

Z dotazu bych vůbec nepochopila, že se jedná o tohle. Photofunii používám, třeba moje dcera se nechce vdávat, tak jsem jí aspoň udělala fotku ve svatebních šatech. Bohužel mám zatím málo vhodných portrétů a taky je tam málo vhodných vzorů pro muže. :(.

Nemusí se ani to demo stahovat, fotka se vloží, bezdráty ji někam odnesou a za chvíli se vrátí upravená. Dost dobrý fórek.

marenka*

Děkuji za parádní typ. Luxusní stránečka, už si hraju. *ua*

doplněno 12.01.11 14:06:

Patronko děkuju, to znám. ;) Já ke kadeřnici ani nechodím, stříhá mě holčina, která se nedávno vyučila a jak se jí to povede, tak se jí to povede. *smich* Přiznám se, že na sebe už ani nehledím, to je ztráta času.

Ale s chutí si hraji s fotkami mých pejsků, právě z doporučené stránky od Spidera jsem si stáhla upravenou fotku a zkusím si jí podle toho namalovat. *modla* Sama od sebe to neumím, ale tohle je krásná předloha. No posuďte sami. (šlo by to i s člověkem)

Jak dát svou fotku do časopisu
patronka*

Mařenko, tak to Ti poradím ještě další hračku. Je to HairStudio - vlasové studio Setup. Musíš asi přes vyhledávač. Dá se stáhnout free neregistrovaná verze. Můžeš si vložit portrét a měnit účesy i jejich barvu. Jen to nejde ukládat, ale já to mám vymakané přes PrintScreen a přes "malování" to ukládám jako obrázek. Pak se s tím dají dělat další úpravy. Dám Ti sem jednu, kterou jsem nedávno dělala tady pro jednoho chlapce, ale on ani nereagoval.Nevadí

doplněno 12.01.11 14:03:

Dá se udělat i lepší kvalita, když máš původní fotku. Tuhle jsem taky kopírovala přes PrintScreen a to už je moc.

Jak dát svou fotku do časopisu #2

radus*
hodnocení

2x

caption.it/...

loonapix.com/...

Myslím, že není potřeba vypisovat postup :) Snad někdo z rádců našel , co jste hledala ;)

hodnocení

0x

macku, nedělejte to! Dáváte všanc tvář svého blízkého, milovaného člověka. *cert* Lítá cvoků po světě víc, než je zdrávo. Toto nezkvalitní život ani váš, ani toho foceného. Ani ho neudělá hezčím. Věřte, že ne! *hej*

sdgg
hodnocení

0x

Nebo třeba cs.picjoke.net/;)

buss
hodnocení

0x

A k čemu je to dobré? Pokud máte auto, tak si to nechte nakreslit, na triko ... přenést foto a ne na nějaký obrázek, kterých je na intu jak nas..., a máte to jen v PC. Jaké pohrání krista pána, vložit obr do obrázku, tajemný hoch. Takých ptákovin na intu je ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]