Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám v PC spyware?

Od: pepyk93* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o radu.Dnes jsem si nechal otestoval PC programem Spybot Search and Destroy.Testování probíhalo zdá se v pořádku.Na konci testu mi progran ukázal následující okno (viz přiložený obrázek).Nalezl prý 13 ,,problémů".Z nápovědi vím,že červeně by měl být označen spyware.Znamená to tedy,že mám v PC nějaké svi*stvo,nebo je to jen planý poplach? Jak mám dále postupovat? Řekl bych,že oznat vše nebezpečné a klinout ,,Opravit vybrané problémy".Je to tak? Co vše mám zaškrtnout?

Předem děkuju za odpověď. :)

Mám v PC spyware?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle jsou po mém soudu samé špionážní cookies, které sledují provoz počítače cv síti, bez většího rizika, někdo si jen dělá obrázek, co sledujete. Ale rozhodně bych to nechal opravit, řekl bych, že všechno.

Ostatně můžete si nechal ukázat podrobnosti, o většině těch položek vám to něco málo řekne. A po opravě problémů proveďte ještě imunizaci, taky program pravidelně aktualizujte, a spouštějte ho opakovaně, ony se vám nějaké ty koláčky zase narvou.

doplněno 11.01.11 18:10:

Podrobnosti vám to ukáže, když si kliknete vpravo na tu posuvnou lištu, co jsou na ní dvě šipečky směrem dovnitř a mexi nimi tečkovní. Šipečky se vám obrátí, lišta se posune vlevo a vpravo odhalí prostor, v němž se zobrazí informace o nalezené položce, na kterou si kliknete (pokud jsou k dispozici).

pepyk93*
hodnocení

Děkuju za odpověď. :)

Ty ,,špionážní" (tracking) cookies mě zlobí už od nepaměti.Ze začátku si s nimi nerozumněl ani AVG.:)

Jdu tedy na odstranění.Ještě dám vědět,jak jsem dopadl.*jasne* Aktualizaci jsem provedl ihned před tou kontrolou.

Kliknout na ty šedé šipky jsem zkušel (po přečtení nápovědy,ovšem nic se neobjevilo,zřejmě tam žádné bližší informace nejsou).

No měl by se tam objevit aspoň nápis, že nejsou k dispozici informace. Možná je celý okraj posunut moc vpravo, zkuste ho ještě standardním způsobem (najet kursorem do lišty, až se objeví dvě rovnoběžné čárky s šipečkami do stran a pak levým myšítkem posunout, to znáte) odsunout vlevo, aby se případné skryté informace odhalily.

filfedra*
hodnocení

0x

Měl jsem taky tento problém a problém byl i s registrem,tak jsem si stáhl prográmek Advanced Systém Care a můžu ti říct že mi to dost pomohlo se spywarem ale i oprava dalších problému se vyřešila.Program jsem si po čase koupil přes Slunečnici a dnes mám od spyware a jiných komplikací klid a pc jede o něco lépe.Nevím jak ostatní jestli tyto programy hodnotí pozitivně nebo ne ale pro mě jako lajka ok.Tak čus bus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]