Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natáčení her na foták

Od: re75pect odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat zdali by nešlo nějakým zpúsobem natočit v lepší kvalitě hru přes Monitor dávám si videa na fejsko,ale ta kvalita je děs přes foták,není na to nějaký fígl nebo program něco jak jsou videonávody her tam je lepší kvalita.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Našel jsem tohle, ale nemám vyzkoušené:

slunecnice.cz/...

doplněno 11.01.11 17:51:

Tak vyzkoušeno a funguje.

doplněno 11.01.11 17:55:

Další programy:

7Cove DemoRec

Direct Stream Recorder

Instant Demo

Fraps

My Screen Recorder

re75pect
hodnocení

Dík,prosímtě a jak to ještě spouštíš? když zapínáš hru pač potom se na plochu nedostanu.

Zapínání nahrávání a vypínání se většinou realizuje přes konfigurovatelnou klávesovou zkratku, kteru stiskneš až ve hře. Spustíš tedy program na nahrávání a následně pak hru.

pravdomluvny*

Záznam spustíš červeným tlačítkem, vypneš modrým. Nevím, jestli to pro to nahrávání ze hry bude ideální. Asi chceš nahrát nějaký úsek, že? No nějak se s tím budeš muset poprat, nebo zkusit jiný program. Neuvědomil jsem si, že když běží hra, tak nic jiného nejde ovládat. Tohle je zřejmě určeno pro zachycení běžného dění na ploše, třeba k vytvoření nějakého návodu, jak něco udělat ve Windows a tak podobně.

doplněno 11.01.11 20:13:

Díky spiderovi jsem přišel na to ovládání klávesovými zkratkami:

Options - Keyboard Shortcuts

Ve free verzi můžeš použít Fraps:

stahuj.centrum.cz/...

A zajímavý je i Xfire:

http://www.xfire.com

re75pect
hodnocení

mě to pořád nejde ani ten první ani ten co posílal spider,prostě když zapnu hru tak chci nahrát kousek té hry a potom to vložit na fejsko ale nedaří se.

Co se ti přesně nedaří, nahrát tu hru nebo to dát na FB?

re75pect
hodnocení

Už to mám,paráda perfektní kvalita,ot tebe co jsi mi posílal ten Fraps,ale nevěděl jsem kde se ukládají ty videa,takže jsem stáhnul druhej ale tam nešel zvuk asi nějaký zastarylý,trochu ale zpomaluje Fps,ale dají se snížit detaily takže jdu stáhnout znova ten tvůj!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]