Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosím vám mám windows 7 home P.
A na dolní liště START se mi zobrazuje že mám zapnuté ICQ ale přitom když jsem to měl ve Vistě tak jsem to tam neměl?
(viz obázek)
nevíte jak to od tamtud dát pryč?
Jak je tam to ICQ otevřené tak já ho nikde otevřené nemám...
ve Vistě to byla jenom ikonka u času
Windows 7-je ikonka u času ale i v liště
Ani při stisknutí ALT+TAB se nezobrazí.
Jinak stiskněte Ctrl+Shift+Esc (nebo Ctrl + Alt + Delete, je to jedno) a tam přejděte na záložku Procesy a tam ukončete ICQ.exe
Jinak místo ICQ bych doporučil jiný program, například QIP. O kontakty a to všechno se bát nemusíte, vše bude k dispozici a fungovat jako dříve. QIP má antispam a další vylepšení. Je česky a bez reklam.
Tak to se mrkněte někde do nastavení ICQ. ICQ jsem naposledy používal ani nepamatuju, takže to bude někde v nastavení.
A jak jsem již psal, doporučuji ICQ odinstalovat a nainstalovat QIP. Do QIP se přihlásíte se svým ICQ číslem a heslem. Kontakty a to vše uvidíte. Tady o QIP najdete víc → qip-planet.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.