Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nazelenat obrázky

Od: lukeos* odpovědí: 9 změna:

existuje nejaký program který by nazelenal obrázky? a to ve větším množství abych nemusel na každý klikat...můžete poradit?děkuji za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

adamchuchel*
hodnocení

0x

Jak to myslíte nazelenat?
Jako že by se změnili v zelenou barvu?

bena*
hodnocení

0x

Tak stačí kliknout na Start→Hledat a stačí zadat jpg nebo bmp nebo png či jinou příponu obrázků a najde to obrázky.

Jestli myslíte hledání obrázků na internetu, doporučuji http://www.bing.com a tam kliknout na Obrázky, do vyhledávacího pole zadat název obrázků a on Vám ho na internetu najde.

hodnocení

0x

Pokud myslíte dávkový převod - odbarvarvení + tónování do zelena - s tím jsem se nesetkal

lukeos*
hodnocení

"nazelenat" mám na mysli aby se obrázek změnil tak jak kdybych jsem se na něj díval přes noční vidění.

Přístroj noční vidění znáte ne.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Myslím, že jedině každý zvlášť a pohrát si s rovnováhou barev. Nevím, jestli to nějaký grafický editor umí hromadně.

buss
hodnocení

0x

Program co má - upravit barvy, - efekty ... hromadně to asi nemá smysl, každý obrázek je přece jiný (tmavý, světlý...)

terop*
hodnocení

0x

Smysl to má.Já to například dělám hromadně dávkovou konverzí v Photo Filtre studio.A nejenom barvu ale i další parametry,jako např ostření,ztmavení a možná vše,čím tento program disponuje u jedné fotky- (to ale nevím určitě,protože to nepoužívám).V nabídce dávkové konverze to ale vidím,tak snad jo.

krecicky*

lol, on se ptal na něco jiného lidi... picasa.google.cz/... je to program od google. Najde vám asi za 5 minut všechny videa a fotky a celém PC. dokonce i ty, které jste smazal... Následně je můžete i profesionálně upravovat.

patronka*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]