Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Stáhl jsem si na stahování filmů program freeRapid Download 0.85 a fungoval jeden den.Ukazuje mi u souboru hlášku chyba-problém s připojením na server.Skusil jsem tedy stáhnout starší verzi 0.83 a ten mi stahuje jen jeden film,u dalších se objeví toto hlášení taky.Dříve stahoval bez problému,ale nyní stávkuje.Vše je nastaveno dobře,pluginy taky,počet stahovaných souborů taktéž.Ze serveru uložto.cz nechce stahovat vůbec-ten jeden film jsem stáhl z multishare.cz.Pordíte mi co s tím je?Děkuji-Míra
Ulozto.cz může mít zas nějaké problémy,nemusí to být chyba toho programu.Zkus ten soubor stáhnout normálně přes prohlížeč.Od té doby,co ulozto.cz předělali,je to pěkně špatný server...
Je jedno, jestli používáte FreeRapid 0.85 nebo 0.83. Je to úplně jedno. Ulož.to má občas přetížený Free server.
Ahoj, mám poslední verzi 85 ale ty adresy co fungovaly kdysi (dl7...ulozto...) tak hlási ze tuto URL nepodporuje. A nefunguje to ani v pripade ze tam dam tu puvodni např. /uloz.to/nazevfilmu.avi
Nevíte někdo jak to teď stahovat?
Díky a tipy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.