Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovač souborů freeRapid Download

Od: precimira odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Stáhl jsem si na stahování filmů program freeRapid Download 0.85 a fungoval jeden den.Ukazuje mi u souboru hlášku chyba-problém s připojením na server.Skusil jsem tedy stáhnout starší verzi 0.83 a ten mi stahuje jen jeden film,u dalších se objeví toto hlášení taky.Dříve stahoval bez problému,ale nyní stávkuje.Vše je nastaveno dobře,pluginy taky,počet stahovaných souborů taktéž.Ze serveru uložto.cz nechce stahovat vůbec-ten jeden film jsem stáhl z multishare.cz.Pordíte mi co s tím je?Děkuji-Míra

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x

Ulozto.cz může mít zas nějaké problémy,nemusí to být chyba toho programu.Zkus ten soubor stáhnout normálně přes prohlížeč.Od té doby,co ulozto.cz předělali,je to pěkně špatný server...:(

sondaw*

Program mi funguje bez problémů, ovšem nestahuju z Uloz to, tam jsem měla stále nějaké potíže, tak jsem z tohoto serveru přestala stahovat

bena*
hodnocení

0x

Je jedno, jestli používáte FreeRapid 0.85 nebo 0.83. Je to úplně jedno. Ulož.to má občas přetížený Free server.

jirbar*

Jedno to je, ale již je nová verze.

hotfile.com/...

kiznoh*

Ahoj, mám poslední verzi 85 ale ty adresy co fungovaly kdysi (dl7...ulozto...) tak hlási ze tuto URL nepodporuje. A nefunguje to ani v pripade ze tam dam tu puvodni např. /uloz.to/nazevfilmu.avi

Nevíte někdo jak to teď stahovat?

Díky a tipy :)

vladislav*

Mi to funguje normálně, kopíruji tuto adresu:

Stahovač souborů freeRapid Download
kiznoh*

Tak děkuju, nejdřív sem stáhl nový plugin co včera vyšel a už to fachá :)

Dík!

pepyk93*
hodnocení

0x

Teď jsem chtěl také stahovat z ulozto.cz,ale byla tam neznámá chyba...*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]