Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , postupuju podle návodu na této stránce : androidforum.cz/... všechno de dobře až na to že když si otevřu tu konzoli ( spustit , která je ve start ) tak tam napíšu : (**/android-sdk/platform-tools/) (napíše mi to co je na obrázku) co mám dělat?Děkuju předem.
doplněno 05.03.13 12:08: obrázek
Aha tak už sem to vyřešil ale nevím kam to mám napsat je tám více souborů...
Musíš tam napsat cestu kam jsi nainstaloval to SDK a navíc rozhodně ne s těmahle lomítkama, musíš psát obrácené:
tzn. ne **/android-sdk/platform-tools/
ale něco jako
C: (dostane tě to na disk C)
cd program filesandroid-sdkplatform-tools (dostane tě to do složky kterou zadáš
koncový stav by ti měl psát před blikajícím kurzorem
C:program filesandroid-sdkplatform-tools>
Z toho návodu bych řekl, že se něco nainstaluje a v adresáři /android-sdk/platform-tools/ bude soubor ADB (nejspíš ADB.EXE), který musíš spustit s parametrem buď shell pm setInstallLocation 2 nebo
shell pm set-install-location 2.
Jde to udělat více způsoby, např. pokud používáš Total Commander, jde to i přes zástupce. Pomocí konzoly to uděláš takto:
Nainstaluj ten program, zjisti si přesně cestu, kam se instaluje (cestu k tomu souboru ADB.EXE), spusť konzolu a napiš tam:
...instalační cesta k souboru ADB.EXE.../adb shell pm setInstallLocation 2 nebo
...instalační cesta k souboru ADB.EXE.../adb shell pm set-install-location 2
Takže v reálu to bude vypadat například: C:/Program Files/Android-sdk/Platform-tools/adb shell pm setinstalllocation 2
Nevím co to je za program, kam se instaluje ani jak se používá, ale toto by mohlo fungovat.
doplněno 06.03.13 07:47:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.