Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít hru, která má koncovku nrg?

Od: hanher* odpovědí: 13 změna:

Ahoj všichni,

stáhnul jsem si hru, která má koncovku nrg, a nejde mi otevřít.

V jiných fórech jsem se dočetl, že tento soubor lze otevřít mnoha programy, ale já Vás prosím o radu, který program je podle Vás na otevření této hry nejlepší, a pokud možno v češtině.

Předem díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Jde o obraz disku vytvořený v programu NERO. Vytvořil bych virtuální mechaniku v programu Daemon Tools a v ní hru spustil.

hanher*
hodnocení

Tohle je teda trochu mimo mě, šlo by to prosím vysvětlit trochu "polopatě"? *hi*

Asi tak, stáhnout ten Deamon tools, a v ní tu hru otevřít?

Ještě se zeptám jinak - nešlo by nějak udělat, abych se zbavil této koncovky, a soubor překonvertoval do něčeho "normálního", aby šla hra jednoduše spustit?

Můžeš ten image soubor v programu NERO otevřít a vypálit na disk. Z toho můžeš hru spustit. Jen doufám, že to není nějaká levota...

hanher*
hodnocení

Stáhnul jsem si z uložto hru, o žádnou levotu se nejedná.

Jde to nějak i bez toho vypalování?

Prázdná CD doma momentálně nemám, a letět do Tesca se mi nechce. . .

Ano, je tu možnost to namontovat do těch Daemon Tools jako virtuální mechaniku. Anebo použít PlugIn do TotalCommanderu:

4shared.com/...

hanher*
hodnocení

Tak, a jsem v úzkých. . .

Nevím, jak to v tom Daemonu spustit. . .*hi*

Vytvořila se ti v systému další virtuální mechanika?

Dáš volbu Připojit obraz ... nebo Mount Image ...a najdeš onen nrg soubor

doplněno 10.01.11 21:26:

Ještě raději dva návody:

navody.tym.sk/...

programuje.svetu.cz/...

hanher*
hodnocení

Juhehé, už to běhá. . .díky pavouku ;)*smich*

vraxan*

NA takovéto "speciální" přípony není Daemon vhodný, některé nedokáže ani spustit. Doporučuji program Power ISO, v něm by se Vám to mělo podařit rozběhat a případně i konvertovat na jiný formát.

Program umí pracovat s těmito obrazy disků: *.mdx, *.mds/*.mdf, *.iso, *.b5t, *.b6t, *.bwt, *.ccd, *.cdi, *.cue, *.nrg, *.pdi a *.isz. Která z nich se ti zdá speciální?

vraxan*

Už sa mi stalo viackrát, že Daemon nezvládol otvoriť to čo PowerISO. Už si nepamätam, ktoré koncovky presne to boli.

ladinpraha*

Vždyť to tu bylo řečeno. Vytvoř si virtuální mechaniku a otevři to v ní.

jirbar*
hodnocení

0x

No já s tím Deamon dopadl dost špatně. Teda s tou Profi verzí. Nepodařilo se mi ji "znásilnit".

Ten Power ISO vypadá moc dobře. Mám verzi 4.7 a hlavně mne překvapilo že program je celý v češtině.

Když bylo potřeba tak jsem dosud použil Alcohol 120.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]