Zdravicko , mam repraky Genius 5 + 1 home theater a najednou jsem zjistil ze mi vyrazne slabeji ( skoro vubec) nehraje stredovy reproduktor.Zkontrloval jsem kabelaz i test ktery testuje jednotlive reproduktory. Vsechno je v poradku az na ten stred.Vsechno mam zapojene v poradku, Nevite nekdo cim to muze byt?
Ahoj . problém by mohl být : 1. V nastavení ovladačů (ale nevim jestli mas moznost nastavovat urovne pro jednotlive pasma). Zkus se podivat. 2.Mohl by být problém ve filtru, ktery propousti k jednotlivým reproduktorum signal (hloubky, vysky a stredy ), a to si overis tim ze je pripojis k jinemu vstupu (treba televize) pokud by problem setrval - tak je to ono. 3. Nevylucuju ani subjektivni pocit chyby.
Osobně bych řekl že je to ztlumeno v ovladačích zvukové karty vuhledem k tomu že řikáš že to dělá i v testu... (samo HW problém se nedá vyloučit ale začal bych hledáním v nastavení případně reinstal ovladačů a příslušného softwaru)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.