Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak převést velká písmena na malá?

Od: hocina15* odpovědí: 14 změna:

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jeslti je možné, když napíšu článek ve wordu velkým tiskacím písmem , ho označit a celý článek převést na malé písmo. Nikde jsem tuto funkci nenešla a druhá otázka se týká kopírování textu. Nicméně tohle myslím opravdu nejde. Zkopíruju např. Větu pomocí ctrl c a vložím jí kam potřebuju, ale takových vět je třeba 30 nezávisle na sobě a to pokaždé musím vyhledat danou větu, co chci kopírovat a znova ctrl c. Potřebovala bych takových tlačítek víc. Jde to nějak? Prostě aby si počítač najednou pamatoval víc než jednu věc s ctrl c. Podle mě to nejde.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

3x

Změna velikosti písmen: Formát - Velká písmena - tam vybrat volbu

Pokud držíš Ctrl, můžeš si označit vět kolik chceš, i když nejsou za sebou a pak k tomu Ctrl stisknout C a výběr se zkopírule do schránky. Pokud chceš víc schránek, tak nějaký program, který to umožňuje. Třeba Clipboard Plus.

marenka*
hodnocení

2x

Přikládám obrázek, kde máte zakoužkované, kam kliknete. Tam si vyberte u té šipečky z nabídky. ;)

doplněno 10.01.11 13:38:

Samozřejmě velký text zabarvit, nahoře v zakroužkovaném najet na šipečku a tam to uvidíte. Když kliknete na to, co chcete z nabídky, tak to je přepsané.

doplněno 10.01.11 14:19:

Povedlo se?

Jak převést velká písmena na malá?

jirbar*
hodnocení

1x

Všechno jde, jenom číst co chceš se nedá. Již na druhém řádku mne bolely oči.

hocina15*
hodnocení

pardon,tak si to prevedte na mala :))

jirbar*

Tohle zní skoro jako, že jsem byl poslán někam.

Zda-li pak si někdo všiml, že další nepřístojnosti tazatelky byly smazány. Tlačítko "nahlásit" funguje.

Nejde tak ani o velká písmena či chybějící interpunkci, ale o ten arogantní a zesměšňující tón.

hocina15*
hodnocení

ale ne,ja to myslela legracne :)

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

uff, to je nečitelné

na to zmenšení jsou programy, hledej, já nemám sil po přečtení poloviny, bolí oči. Ovšem blýská se, google uvedl na trh první ntb který již nemá to zlo převzaté z psacích strojů CapLock.

na zbytek, opravdu to nejde číst, míhají se mi oči, přepiš to normálně.

sondaw*
hodnocení

0x

Asi jsem málo chápavá, ale proč napíšeš článek velkým písmem a potom ho celý převedeš na malá písmena, proč ho nenapíšeš normálně?

Dál se tvůj příspěvek opravdu nedá číst, napiš to normálně jak je zvykem malým písmem

hocina15*
hodnocení

proc mazes moji odpoved?abys nevypadala blbe,co.zdur

jirbar*

Tvoje odpovědi maže administrátor, neboť usoudil, že se na tomto fóru neumíš chovat. A možná nejen na tomto fóru.

bena*
hodnocení

0x

Vypněte si prosím CAPS LOCK při zadání dotazu.

K prvnímu problému - asi ho budete muset celý přepsat znovu.

K druhému problému - stáhněte si nějaký MultiClipboard, který si toho zapamatuje víc, než klasická schránka Windows.

pravdomluvny*

Proč přepsat znovu, když má Word tyto volby?

Jak převést velká písmena na malá? #2
bena*

Aha, na to jsem úplně zapoměl. Omlouvám se.

raduna*
hodnocení

0x

SHIFT F3 nic dalšího není třeba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]