Nejste přihlášen/a.
Ahoj, Google chrome je snad rychlejší prohlížeč, ale hlavně nahoře zabere jen tenunkou lištu na rozdíl od Exploreru, kde je vrchní děsně široký pruh a pod ním se akorát objeví tlustý pás lišty s reklamou a ze stránky na notbuku tím pádem vidím snad 2 řádky a musím rolovat po každém načtení. Jenže tím pádem mi nějak chybějí ovladače v tom chrome! Jak odešlu třeba odkaz na stránku? to musím vždy kopírovat a otvírat poštu a vkládat do pošty? To přece ne? Díky všem za reakce.
A používáte záložky nahoře?"To malé modré plus".Tam si v jedné otevřete třeba email a na druhé okno s odkazem,který okopírujete a přepnete si na záložku s emailem a vložíte.A těch otevřených záložek si mějte kolik se vám tam vleze.
doplněno 10.01.11 21:06:To rozšíření od @jamaca jsem zkusil jak vidno na obrázku a můžu říci,že jej odinstaluji.Páč to je de facto to samé,jen s tím rozdílem,že kliknu na obálku místo zkopírování.
Dovolím si nesouhlasit, Internet Explorer 9 zabírá ještě méně prostoru a je i bezpečnější jak Chrome. A co se tká rychlosti, vše je v miniaturních měřítkách a Internet Exploreru 9 se v testech daří velmi dobrře (je rychlejší jak Firefox) a v některých i jak ostatní prohlížeče.
IE9 technologiecké DEMO 7 vyhrálo test rychlosti → zive.cz/...
Sice jsou o tom údajně pochyby, ale to klasická reakce konkurence.
A tady vidíte, kolik který prohlížeč zabírá místa → zive.cz/...
Všimněte si, že IE9 nejméně.
Díky za reklamu na IE. V diskusích na Tvých odkazech jsem si docela početl. Za sebe můžu jen říci, že pro mě bude IE vždy už jen nástrojem ke stažení jiného prohlížeče.
Nevím, ale Internet Explorer 9 například při jeho startu kontroluje doplňky, zda-li nesnižují výkon prohlížeče.
Internet Explorer díky jeho filtru SmartScreen (IE ho obsahuje od verze 8) má nejlepší antiphishingovou ochranu i ochranu proti malwaru, zvláště z Facebooku a jiných sociílních sítí. IE vyniká také velmi kvalitní ochranu před útoky zalžnými na skriptování mezi weby a clickjackingu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.