Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk části textu ve wordu

Od: barboraa* odpovědí: 7 změna:

Potebovala bych vytisknout, jen určitou část dokumentu ve wordu. Psala jsem seminární práci a pan docent si stěžoval, že mu tam chybí asi 2 citace. Je to asi deset papírů a tak se mi to nechce tisknout celé znovu. Neexistuje možnost, že by jsem si navolila aby se mi text nezobrazoval a vytiskla se jen ta citace? Chtěla bych ji tam jen dotisknout. Ještě mě napadla možnost, že bych mohla zbytek smazat, jenže to se celé rozhodí a pochybuju, že bych našla přesné místo, kde citace mý být. Prosím, neexistuje nějaká možnost?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

U toho textu, který nechceš aby se tisknul, změň jeho barvu na bílou. Tím se ti nebude tisknout a formátování zůstane zachováno.

barboraa*
hodnocení

to me take napadlo, ale bohuzel ja to prave potrebuju jen dotisknout a předpokládám, že to bílé písmo, by se mi přetislo na to původní černě. Spíše bych ho potřebovala nějak zneviditelnit:)

Dělám to tak někdy taky a bílou ti tiskárna opravdu nevytiskne.

barboraa*
hodnocení

ono to opravdu nevytiskne, teď jsem to zkoušela. Děkuji moc za radu, ani ve snu by mě to nenapdalo.

hop®

Zajímavý nápad (pokud tedy v tiskárně nemáme bílý inkoust) ;), už jsem na podobný problém taky narazil...

Budu si pamatovat, zase jsem o něco chytřejší, dík! *palec*

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

trochu tomu nerozumím a nerozumím a to ze dvou důvodů, no nic.

Buď při volbě tisku uvést jaká strana se má vytisknout nebo ty citace vytisknout na nové stránce.

Tisk části textu ve wordu

buss
hodnocení

0x

No a jak to chceš na již vytisklém změnit? Když to doplníš, text se posune. Tedy od místa doplnění.
To jako vložit další papír s textem? V tom snad není problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]