Nejste přihlášen/a.
Potebovala bych vytisknout, jen určitou část dokumentu ve wordu. Psala jsem seminární práci a pan docent si stěžoval, že mu tam chybí asi 2 citace. Je to asi deset papírů a tak se mi to nechce tisknout celé znovu. Neexistuje možnost, že by jsem si navolila aby se mi text nezobrazoval a vytiskla se jen ta citace? Chtěla bych ji tam jen dotisknout. Ještě mě napadla možnost, že bych mohla zbytek smazat, jenže to se celé rozhodí a pochybuju, že bych našla přesné místo, kde citace mý být. Prosím, neexistuje nějaká možnost?
U toho textu, který nechceš aby se tisknul, změň jeho barvu na bílou. Tím se ti nebude tisknout a formátování zůstane zachováno.
to me take napadlo, ale bohuzel ja to prave potrebuju jen dotisknout a předpokládám, že to bílé písmo, by se mi přetislo na to původní černě. Spíše bych ho potřebovala nějak zneviditelnit
ono to opravdu nevytiskne, teď jsem to zkoušela. Děkuji moc za radu, ani ve snu by mě to nenapdalo.
Zajímavý nápad (pokud tedy v tiskárně nemáme bílý inkoust) , už jsem na podobný problém taky narazil...
Budu si pamatovat, zase jsem o něco chytřejší, dík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.