Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DirectX

Od: styx* odpovědí: 5 změna:

Mám problém u hry star trek starfleet command 3. Mám DirectX 9.0c když hru zapnu vyskočí na mě eror že nemám nainstalované directX 8.1. Co s tím?

Zkoušel jsem přeinstalovat 9 ale bylo to bez efektu. Jestli někdo víte jak na to tak poradte. Nebo bych zkusil možná nainstalovat 8.1 ale to mi nepustí přes 9 a tak aspoň jak odstranit directX abych tam mohl hodit ty 8.1.
Díky Styx

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

styx*
hodnocení

Právě sem zjistlil že 9ky nejdou nijak odinstalovat když mám Win 2K *plac**plac**plac**plac**plac**plac**plac**plac**plac*

Tak kdyby ste věděl někdo co to je za problém to nahoře tak pls napište.

25gowron*
8.1 muzes stahnou zde :)
slunecnice.cz/...

25gowron*
hodnocení

0x
Jak odstranit Directy i ze starších systémů, snad ti to pomůže , nezkoušel sem to ...
cdr.cz/...
Program na odinstalaci DirectX 9 je tu:
www.majorgeeks.com/download2935.html
styx*
hodnocení

Tak jsem odstranil ty directy nainstaloval 8.1 a šlape:)

Co v tom bylo nechápu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]