Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde přehrát celý film

Od: zoufaly odpovědí: 3 změna:

Zdraví Vás PC antitalent a antitechnik. S přehráváním videií jsem již měl spoustu problémů, ale vždy se mi nějak podařily vyřešit. Nyní si občas něco nahraji z televize přes set top box na USB disc. Po přenosu do PC se mi to rozkouskuje na videa po 950000kb. Jako typ videa se jedná o movie clip ( nevím co to znamená ani jestli v set top boxu lze nastavit jiný typ). Standartně začnu přehrávat video. První dvě videa se přehrají vždy bez problému a pak u třetího přestane fungovat zvuk nebo obraz nebo je obraz mnohonásobně zrychlen a zvuk nestíhá. Zkouším přehrávat ve win media player a v KMplayer. Nechápu to z toho důvodu, že část jde a jiná úplně stejná část nejde. Poradíte. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dělá to takhle u všech uložených videí nebo jen u tohoto jednoho?

zoufaly
09.01.11 20:24
hodnocení

U všech

Pak může být chyba při exportu videa. Zkuste se podívat do nastavení a případně ho změnit. Chová se to takto od začátku nebo ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]