Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ovládat WEBCAMERU

Od: arnost* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,Jsem počítačový antitalent a tak je pro mě vše obrovský problém. Teď právě jeden takový řeším a nevím si rady.Koupil jsem si Webcameru od firmy TREND je to MB - 414 Zapojil jsem jí do USB nainsaloval se sám ovladač,počítač píše,že zařízení spravně funguje,ale já nevím jak tuto kameru spustit a to ani čím,ani kde. Poradíte mi prosím?*modla*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V Ovládacích panelech je položka Skenery a fotoaparáty a minimálně tam by měla být webkamera dosažitelná. Dále by měla být možnost ji spustit přes program, který se ke kameře dodává.

arnost*
hodnocení

dekuji za odpověď,našel jsem to,ale problém je,že nevím jak to udělat,abych měl obraz na monitoru,u tehle kameri žádné instal.cd není :(

ladinpraha*

Pokud chci jenom spustit kameru, tak na ni 2x kliknu ve složce Tento počítač.

arnost*
hodnocení

Děkuji za odpověď,ale když 2x kliknu na ikonu,tak se mi ukáže panel s informacema co je to za cameru atd ale obraz žádný*nevi*

ladinpraha*

Ve složce Tento počítač? Hoď sem screenshot.

arnost*
hodnocení

Promiň,ale já nevím co to je screenshot a natož jak s ním zacházet*ee*

doplněno 08.01.11 15:58:

já vím jsem počítačovej analfabet!

ladinpraha*

Asi takhle

Jak ovládat WEBCAMERU
arnost*
hodnocení

Aha tak to se mi zobrazuje,ale bez toho fotoaparátu dole

doplněno 08.01.11 16:15:

Ono u té webky není žádné instal.cd takže to v pondělí vrátím do odchodu,bez něj to asi nerozjedu*nevi*

pravdomluvny*

Jak píše spider. Nebo mrkni do složky Program Files (většinou na disku C) A tam zkus vyhledat složku patřící ke kameře. Mohla by se jmenovat Trend. V ní by se mohl nacházet soubor ke spuštění webkamery. Píšu "mohl", ale je to dost pravděpodobné, pokud není ano v Tento počítač, ani na ploše, ani v nabídce Start a ani v panelu rychlého spuštění. Ještě mě napadlo, že by se mohla ikona nějakého software od webky zobrazovat v oznamovací oblasti v pravém dolním rohu obrazovky.

Oklikou by šlo kameru otestovat přes Skype. V menu Nástroje - Nastavení - Video.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]