Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,Jsem počítačový antitalent a tak je pro mě vše obrovský problém. Teď právě jeden takový řeším a nevím si rady.Koupil jsem si Webcameru od firmy TREND je to MB - 414 Zapojil jsem jí do USB nainsaloval se sám ovladač,počítač píše,že zařízení spravně funguje,ale já nevím jak tuto kameru spustit a to ani čím,ani kde. Poradíte mi prosím?
V Ovládacích panelech je položka Skenery a fotoaparáty a minimálně tam by měla být webkamera dosažitelná. Dále by měla být možnost ji spustit přes program, který se ke kameře dodává.
dekuji za odpověď,našel jsem to,ale problém je,že nevím jak to udělat,abych měl obraz na monitoru,u tehle kameri žádné instal.cd není
Děkuji za odpověď,ale když 2x kliknu na ikonu,tak se mi ukáže panel s informacema co je to za cameru atd ale obraz žádný
Promiň,ale já nevím co to je screenshot a natož jak s ním zacházet
já vím jsem počítačovej analfabet!
Aha tak to se mi zobrazuje,ale bez toho fotoaparátu dole
doplněno 08.01.11 16:15:Ono u té webky není žádné instal.cd takže to v pondělí vrátím do odchodu,bez něj to asi nerozjedu
Jak píše spider. Nebo mrkni do složky Program Files (většinou na disku C) A tam zkus vyhledat složku patřící ke kameře. Mohla by se jmenovat Trend. V ní by se mohl nacházet soubor ke spuštění webkamery. Píšu "mohl", ale je to dost pravděpodobné, pokud není ano v Tento počítač, ani na ploše, ani v nabídce Start a ani v panelu rychlého spuštění. Ještě mě napadlo, že by se mohla ikona nějakého software od webky zobrazovat v oznamovací oblasti v pravém dolním rohu obrazovky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.