Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, chci si pořídit tento USB TV tuner -> alza.cz/... , chci se zeptat, tohle když strčím do notebooku tak mi pojede Tv, nebo to musím připojit ještě na anténu?
doplněno 07.01.11 18:38:Prosím o smazání, odpověď už jsem našel... Díky.
podle mě tam musí bejt jestě nějaká redukce na klasický koaxiální kabel k anténě
doplněno 07.01.11 19:14:nebo k tomu dávají takou malou antenu ale an tu asi nic nechytíte alespon já když sem měl u notebooku usb dvb kartu tak se na ni nic nechytil coz když sem pripojil klasickou anténu na redukci tak to fungovalo v pohode
Já mám Aver a mám napojenou malou anténku kterou jsem dostal k tomu a mám super příjem. Je ale zajimavé, že když ji připojím ke stolnímu DVB-T tak je signál hodně špatný.
třeba já sem na tu malou antenu co k tomu dávají nechytil ani jeden program pač sme na vesnici a docela v dolíku, ale známí kteří bydlí o 10 km dále a bydlí v paneláku říkaj že chytají signál uplně v pohodě
Tak v dolinách bývá všeobecně problém se signálem a v panelákách bývá většinou společná, která má zesilovač signálů. Zkusit opravdu asi tu venkovní a natočit na Vám nejbližší vysílač. V USB tv přijimači, ještě zapnout zesilovač signálu. Pokud ta možnost tam je. Já konkrétně chytám signál cca vzdušnou čarou 40 km od vysílače na anténku, ale venku za oknem. 100% signálu.
Já mám Aver do USB, chytám na stolním počítači v Krkonoších naprosto bez potíží na asi stoletou anténu signál z Prahy a ještě je rozbočenej na tři místa.
Tak z Prahy se dal v Krkonoších vždy chytit signál. Jsem 30 km od Krkonoš a samozřejmě z Prahy, z Ještědu a černé Hory v pohodě.
doplněno 07.01.11 20:24:překlep. Černé Hory.
Ač mám Černou horu doslova a do písmene za kopcem tak ji právě proto nechytnu...Praha jde na kus drátu...Ještěd už na anténu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.