Dva roky jsem WinFastPVR používal bez jediného problému. Postupně jsem upgradoval na nové verze, až do poslední. Nainstaloval jsem WinFastPVR3112 a televizi na PC jsem dokoukal. FM jede ale PVR ani ťuk. Když ho rozjedu vyhodí to hlášku, že došlo v aplikaci PVR k problémům a musí být ukončena ... Už při instalaci to hlásilo nějaké errory (Windows Digital Rights Management Client Update - Command line option syntax error a Windows Media 7 Setup - Command line option syntax error) ale instalace pokračovala dál až do úspěšného konce. Vrátil jsem se teda ke starší verzi WinFastPVR ale problém je stejný. Asi měsíc před tím jsem instaloval nové ovladače grafiky (ForceWare 93.71), ale starý WinFast potom normálně fungoval. Zkusil jsem teda odinstalovat i ty nové ovladače grafiky, ale problém je pořád stejný. Můžete mi někdo poradit? Jinak budu muset zkusit asi opravu nebo přeinstalaci W (pokud to s tím nějak souvisí mám W XP Home Edition s SP2). Předem děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.