Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vložení obrázků zpět do Alba Kodak Easy Shere

Od: apupi odpovědí: 2 změna:

V mém albu na Kodaku Easy Sheru jsem po zkopírování snímků zústaly jenom šedivá okýnka. Při najetí myší na okýnko se ukáže popis místa kde je snímek uložen. Problém je , že na popisovaném místě ty snímky nemohu najít.A do okýnek v Eysy Sheru je tím pádem nemohu vložit zpět . Existuje nějaká možnost nalezení a vložení snímků zpět?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

silence*
hodnocení

0x

To šedé okno znamená, že nejsou na místě, kde se ti fotky z fotoaparátu ukládají tzn. ve složce Kodak Pictures. Pravděpodobně jsi je místo kopírování vyjmul nebo náhodou vymazal z Kodak Pictures. Kam si je vložil?

Vrátit je můžeš - když je znova nahraješ z fotoaparátu nebo je dáš zpátky na tu adresu, kterou ti to v Easy Sharu ukazuje tak, že je zkopíruješ z tama, kde jsi je před tím kopíroval.

patronka*
hodnocení

0x

Je otázka, jestli alba ponechat v Kodak EasyShare, nebo si je vytvořit v jiném programu. Po poradě s odborníky, jsem odinstalovala program Kodak... a fotografie ukládám do Dokumenty / Obrázky a tam je třídím do složek. Následně pak alba vytvářím v Picasa 3 , nebo spíš nevytvářím. U mne to byl ale hlavně problém s neznalostí angličtiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]