Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk u DVD

Od: silence* odpovědí: 7 změna:

Nejde mi u filmů v dvd formátu zvuk na počítači. Jde o všechny DVDéčka, zkoušela jsem je přehrát v Power DVD a WMP, ale marně. Zvuk v ovládání hlasitosti nemám vypnutý. Mám nainstalovaný Codec pack all in 1, zkoušela jsem reinstall, AC3 filter ale zase bez výsledku. Co mám tedy doinstalovat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Nemáš zvuk přímo v tom přehrávači ztlumený nebo vypnutý?

silence*
hodnocení

Nemám, ani v jednom. Třeba u WMP mi jedou i AVI se zvukem.

bena*
hodnocení

0x

Já bych zkontroloval jezdce v Ovládání hlasitosi, zda-li jsou všechny uprostřed.

Jinak bych odinstaloval Codec pack all in 1 i AC3 filer. Pak bych stáhnul a nainstaloval K-Lite Mega Codec Pack. Při instalaci nezapomeňte zaškrtat vše pro Windows Media Player (aby to vůbec přehrál).

Nejde zvuk u DVD
bena*

A ještě několik obrázků

Nejde zvuk u DVD #2
silence*
hodnocení

Děkuji @bena

Po nainstalování K-lite codec pack mi jede zvuk u DVD formatu ve WMP, ale nejde u PowerDVD, pravděpodobně bude asi chyba v tom programu.

bena*

PowerDVD můžete zahodit.

rv*
hodnocení

0x

Na zadní straně DVD mechaniky je konektor analogového zvuku (+ konektor digitálního zvuku). Propojte odpovídajícím kablíkem se vstupem zvukové karty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]