Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám tu asi 2 měsíce stahnutý program pro konverzi video klipů různých formátů do Mpeg formátu a je to program stažený ze Slunečnice.cz a má název Mpeg 2 super. Ono se tak zas suprový nezdá. Mám problém u tohoto programu nastavit správnou audiobitráž. Už jsem vyzkoušel mnoho možností co mi kámoši radily a prostě mi u něj když ten videosoubor převedu do formátu Mpeg a dám do DVD přehrávače na vypáleném disku, tak mi to přehraje pouze obrazovou stopu tedy video bez zvuku a nebo se tam někdy oběví velice vlnitý až potrhaný zvuk ve velmi krátkých intervalech! Mám to ted nastavené ten program na Mpg-video codec jako Mpeg 2, audio codec-Mp3, video bitráž tam mám 1152 Kb/ sec a audio bitráž 192 Kb/sec. Nevím co v tomto mohu mít tedy špatně nastavené. Jeden odborník mi poradil že si to bud mám zkusit snížit tu audiobitráž a nebo zvýšit na maximum. Tedy 295 Kb/ sec. A nebo že mám použít tak zvanou variabilní audiobitráž. Což vůbec u tohoto programu nemohu tuto položku najít. Poradte mi prosím co s tím tedy mohu udělat nebo jak by to šlo eventuelně přenastavit. Obraz se zdá být velice kvalitní ale bohužel bez zvuku! V čem může být problém? Zkoušel jsem si pak když mi tohle nefungovalo, stahnout jiný podobný program a to Mpg Ultra converter který má pouze měsíční zkušební lhůtu pro používání zdarma. U tohoto programu když dám zkonvertovat jakýkoliv videosoubor, tak mi to po chvíli ukáže že operace proběhla v pořádku ale zase potíž je v tom, že daný přeformátovaný videosoubor ve formátu Mpg nikde ve svém počítači nemohu najít! Nemá tento program nikde nějakou pod složku kde by se to mohlo ukládat? Prostě to není ani na ploše mého počítače a ani nikde jinde to nemohu najít. V čem tedy může být chyba?Moc vám děkuji za vaši odpověd a se srdečným pozdravem Dalibor.
Nemáte prosím přesnej odkaz naslunečnici na ten program?.?.? Když sem totiž na slunečnici zadal MPEG 2 SUPER tak mi vyjelo toto. slunecnice.cz/....
Číst umím. Krátce řečeno ať to zahodí a stáhne si Format Factory. Ničemu se nedivím když autor ani správně neznačí program který má.
Navíc slyším po prvé, že by někdo třeba z Avi s DIVX chtěl někdo dělat MPEG 2. Spíš je to naopak.
A pokud chce opravdu vyrábět DVD tak na to je Nero, DivX to DVD a další.
Asi bych si důkladně nejprve prostudoval, co je to formát, kodek, kontejner... A taky co je vůbec možné s tím udělat.
Pokud nemůžeš najít ve svém compu překonvertované soubory, je chyba mezi židlí a klávesnicí. Budou patrně v program files, ve složce příslušného programu, nebo v Dokumentech, či v Documents and Settings... Domnívám se, že program má někde v nastavení možnost nastavit cílovou složku a její umístění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.