Nejste přihlášen/a.
Jak si mám přehrát starší díl Show Jana Krause? Na stránkách videoarchivu TV Prima je u každáho dílu napsáno neautorizovaný embed a já nevím co s tím. Dík za pomoc.
Můžete vyfotit obrazovku? Fotí se klávesou PrintScreen. Po stisknutí této klávesy stačí otevřít Malování, tam stisknout Ctrl+V a Uložit jako PNG. Pak nahrát na sem do otázky na Poraďte.cz.
Jaký internetový prohlížeč používáte?
Zkuste odinstalovat pomocí ovládacího panelu Přidat nebo odebrat programy Adobe Flash Player a Adobe Shockwave Player.
Pak si stáhněte a nainstalujte jejich nejnovější verze z oficiálních stránek.
Adobe Flash Player → get.adobe.com/...
Adobe Shockwave Player → get.adobe.com/... (doporučuji stáhnout Full verzi)
Ahoj, také jsem měl problém, že po upgradu na Firefox 4 mi nešlo video na iprima.cz a psalo to neautorizovaný embed. Ale pomohlo úplně odinstalovat Firefox včetně osobního nastavení. Pokud nechcete přijít o oblíbené záložky pak stačí ve správci záložek zálohovat. Pozor, pokud jsem použil zálohu přes MozBackup tak se obnovilo i to, kvůli čemu video původně nešlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.