Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Show Jana Krause na internetu

Od: kabart odpovědí: 10 změna:

Jak si mám přehrát starší díl Show Jana Krause? Na stránkách videoarchivu TV Prima je u každáho dílu napsáno neautorizovaný embed a já nevím co s tím. Dík za pomoc.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kato*
hodnocení

0x

Mně to tady normálně funguje iprima.cz/...

hodnocení

0x

Mě to taky šlape normálně. iprima.cz/...

buss
hodnocení

0x

Jede, www.serial-online.cz ale co bych na jeho ...viděl

bena*
hodnocení

0x

Můžete vyfotit obrazovku? Fotí se klávesou PrintScreen. Po stisknutí této klávesy stačí otevřít Malování, tam stisknout Ctrl+V a Uložit jako PNG. Pak nahrát na sem do otázky na Poraďte.cz.

Jaký internetový prohlížeč používáte?

Zkuste odinstalovat pomocí ovládacího panelu Přidat nebo odebrat programy Adobe Flash Player a Adobe Shockwave Player.

Pak si stáhněte a nainstalujte jejich nejnovější verze z oficiálních stránek.

Adobe Flash Player → get.adobe.com/...

Adobe Shockwave Player → get.adobe.com/... (doporučuji stáhnout Full verzi)

kabart
hodnocení

Udělal jsem to co jste psal ale pořád nic. Tady posílám screen.

Show Jana Krause na internetu
kato*

Já bych vyzkoušel,dělá-li to i v jiném internetovém prohlížeči.

bena*

Zkoušel jste Internet Explorer 8?

Zkuste třeba dočasně pozastavit NODa. Třeba on dělá neplechu. Nevím. nejdřív bych ale zkusil ten Internet Explorer 8 (nebo Internet Explorer 9 beta).

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já problém nevidím, přehrává mi to všech 9 pořadů najednou.

doplněno 08.01.11 16:36:

.

doplněno 08.01.11 21:13:

Ve Firefoxu.

Show Jana Krause na internetu #2

teron
hodnocení

0x

Ahoj, také jsem měl problém, že po upgradu na Firefox 4 mi nešlo video na iprima.cz a psalo to neautorizovaný embed. Ale pomohlo úplně odinstalovat Firefox včetně osobního nastavení. Pokud nechcete přijít o oblíbené záložky pak stačí ve správci záložek zálohovat. Pozor, pokud jsem použil zálohu přes MozBackup tak se obnovilo i to, kvůli čemu video původně nešlo.

sondaw*

Podle mě to musí fungovat i na starší verzi FF, mám verzi 3.6.15 a nemám problém

Show Jana Krause na internetu #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]