Nejste přihlášen/a.
Vyskočila mi ikona Řízení uživatelských účtů, tak jsem na ni klikla. Název programu - Java auto updater, ověřený vydavatel - Sun Mikrosystems. Inc, původ souboru - pevný disk na počítači.Ptalo se mě to, zda povolím změny a já odklikla NE. Vzápětí se mi objevila malá ikonka dole v liště, která stále svítí - s názvem Java Update Available. Poradí mi někdo, co s tím? Proč se mi to zobrazilo? Děkuji za radu.
To je asi aktualizace SW, kterou v počítači používáte, aniž byste věděla, že je to to, co to je. Java je programovací jazyk, a jeho scripty používá mnoho webových stránek. Já bych kliknul na ikonku "dostupná aktualizace Javy" (přeloženo do ČJ), a nebál bych se této aktualizace.
Rozhodující verdikt nad tímto problémem přenechám vtšín odborníkům, z osobní zkušenosti mohu doporučit kolegu "bena".
doplněno 07.01.11 02:37:*větším
Díky za odpověď. Není tam žádná zmínka o aktualizaci. Ptá se mě to, zda povolím změny. Nic jsem neinstalovala, ani nestahovala.
Nechci radit, abych pak nebyl kamenován!
Já osobně bych se toho nebál a povolil bych to.
doplněno 07.01.11 01:36:...ale je možná, že by mi pak kolega Bena (nebo jiný rádce) vysvětlil, proč ten počítač můžu rovnou vyhodit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.