Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Java auto updater

Od: brunecova® odpovědí: 5 změna:

Vyskočila mi ikona Řízení uživatelských účtů, tak jsem na ni klikla. Název programu - Java auto updater, ověřený vydavatel - Sun Mikrosystems. Inc, původ souboru - pevný disk na počítači.Ptalo se mě to, zda povolím změny a já odklikla NE. Vzápětí se mi objevila malá ikonka dole v liště, která stále svítí - s názvem Java Update Available. Poradí mi někdo, co s tím? Proč se mi to zobrazilo? Děkuji za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

To je asi aktualizace SW, kterou v počítači používáte, aniž byste věděla, že je to to, co to je. Java je programovací jazyk, a jeho scripty používá mnoho webových stránek. Já bych kliknul na ikonku "dostupná aktualizace Javy" (přeloženo do ČJ), a nebál bych se této aktualizace.

Rozhodující verdikt nad tímto problémem přenechám vtšín odborníkům, z osobní zkušenosti mohu doporučit kolegu "bena".

doplněno 07.01.11 02:37:

*větším

hodnocení

Díky za odpověď. Není tam žádná zmínka o aktualizaci. Ptá se mě to, zda povolím změny. Nic jsem neinstalovala, ani nestahovala.

hop®

Nechci radit, abych pak nebyl kamenován! ;)

Já osobně bych se toho nebál a povolil bych to.

doplněno 07.01.11 01:36:

...ale je možná, že by mi pak kolega Bena (nebo jiný rádce) vysvětlil, proč ten počítač můžu rovnou vyhodit... *nevi*

sondaw*

Zmínka o aktualizaci tam je - updater je aktualizace, aktualizační program. Byla ti nabídnuta aktualizace Javy, povolit změny znamená, že se ti aktualizace stáhne a změní, přepíše tu, která v PC je. Povol to a ikonka zmizí

hodnocení

Děkuji za radu, už to mám, byla to ta aktualizace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]