Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WINDOWS 7- INTERNET

Od: michalos odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, mám nainstalovaný windows 7 ultimate a pokouším se dostat bezdrátově na internet přes můj wifi router. Napsal by mi někdo návod , jak to mám udělat, kde psát ip adresu na notebooku, zkrátka vše potřebné abych to rozjel , díky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud máš na routeru zapnuté DHCP (asi ano), tak nic psát nemusíš. Zapneš WiFi na NB, prohledáš okolní sítě a k té tvojí se připojíš (máš-li ji zabezpečenou heslem, budeš ho muset zadat). Doufám, že WiFi síť máš na routeru nastavenou a zapnutou.

doplněno 06.01.11 21:42:

Tady je ještě takový malý návod:

extrawindows.cnews.cz/...

michalos
hodnocení

na notebooku je zaplé wifi. Už jsem to tak udělal, že jsem vyhledal sítě, zadal heslo a připojil se, jenže, hlasí , že je to připojené, ale internet není k dispozici, proto nevím co s tím :(

lui*

Podívejte se do: ovládací panely/sítě a internet základní info o síti. Pod tímto nápisem je graficky znázorněna síť.

doplněno 06.01.11 22:32:

Mea culpa, jsem si to omylem odklepl dřív. Máte tam graficky znázorněn "tento počítač" na druhé straně "internet" jako zeměkoule a mezi tím domeček znázorňující "domácí síť". A jsou propojeny mezi sebou. Pokud to tam nemáte, musíte nastavit nové připojení sítě. Myslím že je to hned ta první volba.

noname*

Málo informací... pro každý router může být postup jiný... doporučuji návod (zní to blbě, ale většinou je tam dobře popsáno základní nastavení), také pro každého providera je nastavení různé. Pokud se váš počítač připojil k routeru a nepokračuje dál do internetu, zkuste restartovat router, pokud to nepomůže, pak v centru sítí (nevím přesně jak se to jmenuje - po kliknutím pravým tlačítkem na ikonu připojení vpravo vedle hodin se objeví v nabídce) klikněte na křížek označující nefunkční spojení do internetu. Windows spustí diagnostiku sítě. Dále postupujte dle nalezeného řešení. Dále je také možné, že bude potřeba ručně nakonfigurovat router dle informací dodaných vaším providerem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]