Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěl bych si objednat na alza.cz novou grafickou kartu ale nevim jak mam poznat jestli do meho pc bude pasovat.
Chtěl bych poradit jak ji vybrat aby pasovala do mého PC.
Předem díky za opověd´
Dobry vecer, musíte vedet co máte za zakl. desku. 1. nainstal. stahuj.centrum.cz/...
po zpusteni vam vyskoci ,,system summary"a tam je: co mate za CPU, zakl. des., počet a velikost RAM. Věřte jenom o pasování tady nejde. Nebo otevřete PC vyfotˇte ,opište nazev zakladní desky a sem vložte. Chce to znát komplet celé PC zdroj atd...
Přímo osobně ne, ale byla jsem varována několika známými. Poté jsem něco vyčetla i na internetu. Alza je kvalitní e-shop, ale jakmile budete chtít reklamovat, tak se na vás vykašlou. Hodně lidí právě na alze nakoupili, protože byli spokojení s cenami a rychlým dodáním atd., ale poté co chtěli reklamovat, tak jim to alza buď nevyreklamovala vůbec nebo to trvalo dlouho (i přes půl roku), a dokonce někdy ten daný výrobek poškodila ještě více.
Z vlastní zkušenosti bych doporučila czc.cz, mám odtud notebook a chovali se velmi slušně. Jestli pomůže, tak se podívejte na fórum notebooky-forum.notebook.cz, tam vám poradí odborníci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.