Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Využití CPU 100 procent? WTF?

Od: dawidececk® odpovědí: 13 změna:

Ahoj chci se zeptat proč mám využití CPU 100 procent? nevite někdo? viz obrázek...

Využití CPU 100 procent? WTF?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevíme. Ale když si klikneš na procesy tak se ti ukáže seznam procesů a kolik berou paměti a procent cpu atd

hodnocení

Všude je nula a přahlášený jen já

Využití CPU 100 procent? WTF? #2
krecicky*

ale podívej na paměť... Povypáínej ty procesy a kdyby se ti stalo že vypne třeba nabídku start a plochu tak jenom restartuj PC.

hodnocení

Vypnul jsem vše nepotřebné ,... mám vypnout vše?

doplněno 06.01.11 17:08:

Pořád to samé

Využití CPU 100 procent? WTF? #3

Dej zobrazit procesy všech uživatelů...měl jsi tam 90 procesů a na fotce jsi jich tolika neměl. A třídil bych to ne podle názvu, ale podle využití cpu

hodnocení

0x

Jaký máš procesor? S pamětí si nelam hlavu.(využita na 50%)

jirka1*
hodnocení

0x

Já bych řekl že tam máte vir který právě je udělaný za tím aby vytěžoval CPU, sektal sem sestím už mnohokrát. Zkuste vypnout ten proces KiesTryAgent ten se mi nějak nezdá

hodnocení

:D tak to je moc :D

doplněno 06.01.11 23:23:

Procesor Intel Core i3

Využití CPU 100 procent? WTF? #4
hop®

Dawi, krásný, nezávidím! Dej si toho Fahcore do strejdy Gugla...;)

fahcore...co to je? Našel jsem něco o taktování...víš o tom něco?

hodnocení

Já to asi mám už mám procesor okolo 2 - 10 procent :) snad to vydží...

hodnocení

ne jen že kámoš dělal něco takovyho se svym pc?

bena*

No, já byhc to viděl na kontrolu počítače programem HijackThis.

Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustťe a kliknete na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a emailem mi odešlete na honza.bencik@hotm/.... Po zkopírování obsahu klikněte na tlačítko Config... (vpravo dole) a pak klikněte na tlačítko Generate StartupList Log. Pak se na to podívám a až pošlu výsledky, co se má opravit (fixnout), tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať opravíte (fixnete). Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

Nebylo by na škodu počítač projet online kontrolorem Windows Live OneCare. Otevřte tedy Internet Explorer (nejlépe Internet Explorer verze 8 a vyšší) a zadejte tam tuto adresu → onecare.live.com/... Udělejte kompletní kontrolu. Během této kontroly můžte dále s počítačem pracovat, nicméně doporučuji před spuštěním konroly zavřít všechny spuštěné programy a klidně i vypnout antivirový a antispywarový program. Firewall není nutné vypínat. Kontrolor zkotroluje počítač na přítomnost malwaru (viry, červi, atd.), vyčistí disk od různých zbyečných souborů (nemusíte se ničeho bát, o svá data nepřijdete), defragmentuje disk a udělá celkovou optimalizaci počítače.
Pozn. Windows Live OneCare jde bezproblémově spustit pouze v Internet Exploreru 6 a vyšších. Lze ho spustit i v Mozille Firefox, ovšem do té se musí nainstalovat jakýsi doplněk, aby to šlo. Jinak někteří oživatelé si stěžovali, že pokud to pustili ve Firefoxu s nějakým tím doplňkem, že jim pak Firefox zamrznul a poté spadnul. Tak raději spouštět v Internet Exploreru; nejlépe verze 8 a vyšší.

A taky by nebylo na škodu po dokončení testu Windows Live OneCarem počítač zkontrolovat programem Malware Bytes Anti-Malware. Udělejte Hloubkovou kontrolu. Během kontrolování Malware bytes Anti-Malwarem počítač raději nepoužívejte. Log (hlášení) po testu Malware Bytes Anti-Malwaru mi klidně můžete odesla emailem spolu s HijackThisem.

No a pak dál uvidíme co a jak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]