Nejste přihlášen/a.
Vypnutí PC preferuji přes režim spánku z důvodu rozdělané práce a rychlejšího startu než při klasickém vypnutí.. Po startu PC není funkční připojení k internetu a Skype i když na kartě připojení k místní síti je v kolonce stav: Připojeno
Teprve když na kartě - Připojení k místní síti - kliknu na - Podporu - poté - Opravit - ( někdy musím i vícekrát opakovat) se aktivuje připojení. Dále se po novém startu ztratí zvuk u Skype, takže musím restartovat PC pro jeho obnovení. Poradí někdo čím je to způsobeno případně jak tomu předejít.
Děkuji
Nyní už ano, ale oni o koze a já o voze, kdyby rounou bylo napsáno, že v režimu spánku se Skype odpojí nebylo co řešit a votom to je!
No myslím, že ani tys pořádně nevěděl, co vlastně chceš a v jednotlivých příspěvcích sis odporoval
Tak konečně jsem dostal radu jak problém vyřešit hádej jak?
doplněno 06.01.11 20:23:Ale věděl jsem s čím chci poradit Ty jsi to nebyl jen tu blábolíš.
Napadáš každého a úplně zbytečně, pokud si dáš tu práci a najdeš si moje příspěvky zde i na JNP a budeš kritický uznáš, že těch rad, které jsem poskytla, bylo docela dost. Stejně tak na JNP - rady jsi dostal, moje potřeba nebyla. Na JNP to před chvílí uzavřel alfons - zase k mé spokojenosti. Přeji hezký večer
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.