Nejste přihlášen/a.
přes kabel? mám internet od O2 a ještě by mě zajimalo jestli můžu mět jeden počítač zaplý normálně přes kabelk a druhý přes wifi díky za odpověď
Určitě, bez problémů Já měl PC na kabel a k tomu 2x NTB na Wifi a teď mám na Wifi vše.
Nastavení záleží na tipu routeru. Nedávno jsem nastavoval náš starší ZyXel 600 a včera ten novější bílý router od O2. Pokud máš uživatelskou příručku, není co řešit a směle do toho. U toho novějšího (bílého) mohou být, tuším, i dva PC na kabel.
doplněno 06.01.11 13:02:A co se týče rychlosti... Žádný rozdíl jsem nepoznal.
V nastavení routeru jde nastavit až 4 PC přes lan.(u modemu od O2) a kolik chceš přes wifi. Rychlost je stejná. net od O2 má rychlost až 16 Mb/s takže to je málo abys to zjistil. Wifi muže až rychlost 50Mb/s v přepočtu na Byte 6,25 MB/s a normální sitovka v pc má 100Mb/s = 12,5 MB/s v nových pc se už davají siťovky na 1000 Mb/s = 125 MB/s. Něco jinýho by bylo propojení dvou pc mezi sebou potom je lan rychlejší. Jo a čím víc pc je napojených na net tak je rychlost pomalejší ale pro dva pc je ta ztrata skoro žádná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.