Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetový podvod-jak zakročit?

Od: tomas* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám dotaz ohledně internetové stránky Hotnot.cz zaregistroval jsem se jako na běžné seznamce a vše fungovalo do té doby, než jsem si zaplatil VIP členství (týdně strhávají z telefonu 50 kč) poté co jsem si ho zaplatil se nemohu přihlásit už jsem to zkoušel asi stokrát a nic tak jsem zkusil si nechat poslat nové heslo na email psali tam že ho pošlou obratem a také nic a že sem to zkoušel tak destkrát a na různé e.adresy tak prosim o radu jak proti nim zakročit nevim si rady a za každou radu moc děkuju.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

soina*
hodnocení

0x
Na Hotnot.cz nejsem registrovaná, ale mám takový dojem, že to bude nějaký podvod. Pokud by to pokračovalo, asi bych kontaktovala nejlépe autora webu.

tomas*
hodnocení

Dobrý den ,tak jsem dal na vaši radu a čekám co se bude dít mám z toho dost divnej pocit protože tohle se my stalo poprve pokud ,ale ani tohle nepomůže tak už mě napadá jen policie jinak už si nevim rady děkuju moc za radu.

peky*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám dojem, že stránky budou podvodné. Přišla mi na email seriozně vypadající zpráva, ve které se chce nějaká dívka seznámit (že prý mě odněkud zná) a že všechno potřebné o ni najdu právě na Hotnot.cz. Tím se mě nejspíš snaží donutit zaregistrovat. A jak to bude dál? No, koukněte se na svůj smutný případ. Mně za celý život nikdo takhle nenapsal, takže velmi pochybuji, že najednou nastala změna. :) Asi bych opravdu zkusil nějaké vyšší síly, ale nevím, jestli by vám zrovna policie v tomhle mohla pomoct, spíš operátor a pokusit se to nějak zablokovat.

navstevnost 300 osob tyzdene, to su mrtve stranky. Skoda stracat cas, s nejakou registraciou.

pecka*

Já jsem na hotnotu uz okoklo pul roku a zadny takovy problem sem nemel je to normalni stranka.. tak se stala asi nejaka chyba nebo nevim nikomu koho znam se nic podobneho nestalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]